avedon_in_memory_11_webΜπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ( ως οφείλετο)  όμως, σύμφωνα με πληροφορίες μας, το ζήτημα της προσφυγής, του συνδυασμού Θερμαϊκός - Νέα Πορεία, για αναίρεση της πρωτόδικης απορριπτικής απόφασης στην ένσταση κατά του κύρους των εκλογών πήρε τέλος.
Έστω και με καθυστέρηση το δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να λειτουργεί στη βάση επίλυσης προβλημάτων και σχεδιασμού μιας καλύτερης αυριανής μέρας για τους κατοίκους. Τέλος με τα "παχουλά". Μπορεί οι ενάγοντες να επικαλούνται ότι κλείνει το θέμα παρότι υπήρχαν σοβαρές ελπίδες ανατροπής της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου, αλλά η αλήθεια βρίσκεται πλησιέστερα σε μια αμφίβολη, μακροχρόνια και οικονομικά δαπανηρή αλλά (και το ουσιαστικότερο) χωρίς το ελάχιστο κέρδος για τους δημότες διαδικασία....


Έτσι τα κεφάλια μέσα και δουλειά μήπως και κατορθωθεί να στηθεί ένας καλύτερος δήμος και μια βελτιωμένη καθημερινότητα του πολίτη.
----------------------------------
Λίγες μέρες απέμειναν για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα ορίσει ( με κλειστή ψηφοφορία) τον Συμπαραστάτη του Πολίτη. Έναν πραγματικά σημαντικό νέο θεσμό που εισήγαγε ο "Καλλικράτης".
Δεν θα απαριθμήσουμε τα πάρα πολλά ονόματα που μας γνωστοποιήθηκαν, αλλά θα κάνουμε κάποια εκτίμηση - πρόβλεψη για την ενδεχόμενη προτίμηση του Δημάρχου (που θα καθοδηγήσει και τις ψήφους της πλειοψηφίας). Οι δεσμεύσεις (φιλικές και συγγενικές) είναι εκείνες που καθοδηγούν την εισήγηση στην υπερψήφιση ενός εκ των δύο εκλεκτών του πρώην υπουργού της ΝΔ και κουμπάρου του Δημάρχου. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι τολμηροί, που θα καταθέσουν υποψηφιότητα χωρίς να έχουν εξασφαλίσει τη συννένεση της παράταξης, ελπίζοντας σε στήριξη από φίλους τους στην παράταξη. Και ασφαλώς υπάρχουν και κάποιοι "αλεξιπτωτιστές" που περιμένουν να ανοίξει ο μηχανισμός λίγο πριν την πρόσκρουση στο έδαφος. 
Από την άλλη, και η αντιπολίτευση ενδέχεται να προχωρήσει στην υποστήριξη υποψηφίου που θα έχει χαρακτηριστικά ανεξαρτησίας - τουλάχιστον - από τους εναγγαλισμούς της διοίκησης. Φυσικά με τους 20 δημοτικούς συμβούλους της, η παράταξη Αλεξανδρή έχει την πρωτοβουλία.
Εμείς ας ευχηθούμε ο Συμπαραστάτης να είναι του πολίτη και όχι της Διοίκησης.
----------------------------------
Τί γίνεται εκεί στο Δήμο;  Θα δοθούν απαντήσεις για τα "μερεμέτια" και τα ανείσπρακτα διαφημιστικά τέλη και τις υποχρεώσεις της διαφημιστικής εταιρείας;
Γιατί κάποιοι μας τηλεφωνούν και διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν  τις ίδιες διευκολύνσεις από τους υπευθύνους.......

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.