epistolimavromati400pxΜε έκπληξη λάβαμε επιστολή από τον επικεφαλής της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαυρομάτη.
Μ' αυτήν μας ζητά να του  παραδώσουμε στοιχεία (προφανώς θα εννοεί τις ip ) τριών ανώνυμων σχολιογράφων - αναγνωστών του Ακτιβιστή, οι οποίοι είχαν καταθέσει αρνητικά σχόλια για τον ίδιο, σε άρθρο του κ. Σπύρου Κουζινόπουλου με τίτλο Το πόρισμα για την υπεξαίρεση στο Δήμο Μηχανιώνας.
Προφανώς επιδίωξή του είναι να μηνύσει τους συγκεκριμένους αναγνώστες.



Ο Ακτιβιστής δεν κατάφερε δυστυχώς να έχει στα χέρια του το πόρισμα για την κατάχρηση, ώστε να μπορέσει να δημοσιεύσει και να το σχολιάσει, μολονότι κάποιοι φίλοι μας υποσχέθηκαν ότι θα μας το διέθεταν προκειμένουν να το μελετήσουμε και να διαμορφώσουμε άποψη. Έτσι δεν θα πάρουμε θέση με βάση τα αποσπάσματα που ως τώρα δημοσιεύτηκαν... προς το παρόν.
Δυστυχώς, για τον κ. Μαυρομάτη, δεν πρόκειται να του κάνουμε τη χάρη   να του "δώσουμε" στοιχεία των αναγνωστών μας, εκτός αν οι ίδιοι θελήσουν να άρουν την ανωνυμία τους και προσυπογράψουν τα σχόλιά τους. Κι αυτό γιατί αποτελούν προσωπικά δεδομένα και μπορούν να ζητηθούν μόνο από δημόσια αρχή.
Αλλά ακόμη κι αν μπορούσαν να ληφθούν οι ip των σχολιογράφων, αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορέσει να φτάσει στους ίδιους. Κι αυτό γιατί εξ όσων γνωρίζουμε θα πρέπει να δώσουν τα αναγκαία στοιχεία οι providers (Cosmote, Cyta, Forthnet κλπ) που άλλοι το δέχονται και άλλοι όχι.
Μήπως αλλού στοχεύει;
Εναλλακτικά όμως θα τον παρακαλούσαμε να μας υποδείξει ποια από τα σχόλια των ανωνύμων σχολιαστών θεωρεί συκοφαντικά για το πρόσωπό του και  θα μπορούσαμε να τα αποσύρουμε.
--------------
Την πολιτική διάσταση που έχει η συγκεκριμένη ενέργεια του κ. Μαυρομάτη  θα την σχολιάσουμε σε προσεχή μας ανάρτηση. Και μετά την απάντηση που θα λάβουμε.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.