του Γιώργου Λαζαρίδη *
Απολαυστικό το δημοσίευμα της εφημερίδας «δ», με το οποίο «πληροφορούσε» τους πολίτες για τις δικαστικές μου περιπέτειες και την αναστάτωση που προκαλώ στη Διοίκηση. Ο συντάκτης του κειμένου, είτε ευφάνταστος σεναριογράφος, είτε εντεταλμένος λασπολόγος προσπάθησε να με μειώσει παρουσιάζοντάς με ως κοινό συκοφάντη και μάλιστα κατ΄ εξακολούθηση.
Θυμάμαι, όταν είχα κατηγορήσει τον κ. Μάγγο ως «κλέφτη», ο ίδιος τότε, υπερασπιζόμενος τον εαυτό του έγραφε ότι κλέφτης είναι όποιος καταδικάζεται ως κλέφτης από τη δικαιοσύνη. Δεν θα μπορούσε να ισχύει και για μένα λοιπόν αυτό το επιχείρημα; Φυσικά βέβαια και δεν το υποστηρίζω, διότι για μένα κλέφτης είναι όποιος κλέβει και συκοφάντης όποιος συκοφαντεί!

Θυμάμαι επίσης ότι δεν ήμουν εγώ αυτός που έστειλα τη γυναίκα μου να ζητήσει αναβολή, ούτε εκείνος που προσκάλεσα τον κ. Μάγγο στο γραφείο μου για να συζητήσουμε την απόσυρση των μηνύσεων. Τουναντίον μάλιστα, αυτός ήταν ο κ. Μάγγος. Εάν βέβαια όλα αυτά τα έκανε εκτιμώντας την οικογενειακή μου κατάσταση και την κυοφορία της γυναίκας μου στο τρίτο μας παιδί, μόλις τώρα το πληροφορήθηκα και τον ευχαριστώ για την ευγένειά του.
Όλα αυτά όμως αποτελούν «ιστορία» και είναι μέγιστη αθλιότητα να τα αναπαράγει ο συντάκτης της «δ» σήμερα. Και ο πιο ανόητος μπορεί να αντιληφθεί ότι εάν ο κ. Μάγγος μπορούσε να με καταδικάσει, όχι μέσα από την οικογενειακή του εφημερίδα αλλά μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, είναι βέβαιο ότι θα το έκανε. Όλα αυτά τα μελοδραματικά για «βουλεύματα» και πράσινα άλογα, απλά υποτιμούν τη νοημοσύνη των αναγνωστών του.
Όσον αφορά τώρα τη δικαστική μου διαφορά με τον κ. Μαυρομάτη, ο συντάκτης πληροφορεί τους αναγνώστες του εντύπου: «Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, σύμφωνα με τον κ. Μαυρομάτη, ο κ. Λαζαρίδης δέχθηκε αυστηρές παρατηρήσεις για τον τρόπο που ενήργησε με την ιδιότητα του διαφημιστή αλλά και τον τρόπο μεταφοράς (συζητήσεων καφενείου) και δημοσιοποίησης στοιχείων εις βάρος πολιτών»! Άρες μάρες κουκουνάρες!
Αφού όμως ο συντάκτης δεν ήταν στην αίθουσα του δικαστηρίου, σε αντίθεση με τον κ. Μαυρομάτη, την μαρτυρία του οποίου και επικαλείται, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Είτε ο δημοτικός σύμβουλος τον παραπλάνησε, λέγοντάς του ψέματα, είτε είναι ο ίδιος ψεύτης. Γεγονός πάντως είναι το ψέμα και καλό θα ήταν να μας αποσαφήνιζε ο κ. Μαυρομάτης ποιος από τους δυο τους είναι ο ψεύτης!
Τέλος, επειδή η μεγάλη θλίψη οδηγεί σε παράνοια, ο συντάκτης της «δ» πληροφορεί τους αναγνώστες του ότι «οδηγήθηκα τρεις φορές στις δικαστικές αίθουσες ως συκοφάντης, καθόσον μάλιστα δεν διδάχθηκα από το παρελθόν».
Τι απίστευτη κακοήθεια αλήθεια!
Αξιολύπητε κύριε «παρατηρητή», στα δικαστήρια μπορεί να οδηγηθώ δεκάδες φορές, απλά και μόνο γιατί κάποιοι το ζητούν. Δυστυχώς όμως για σας, τη μία και μοναδική φορά που δικάστηκα απέδειξα ότι δεν είμαι συκοφάντης! Το δικαστήριο το οποίο με περίσσια αναίδεια γράψατε ότι με «μάλωσε», ήταν αυτό το οποίο με αθώωσε, αποδεχόμενο ότι όλοι οι ισχυρισμοί μου για τον κ. Μαυρομάτη ήταν αληθείς!
Επειδή λοιπόν, τόσο ο κ. Μαυρομάτης σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όσο κι εσείς με το λιβελογράφημά σας με κατηγορήσατε για συκοφάντη, σας επιστρέφω ατόφια τη μομφή.
* Αντιδήμαρχος και εκδότης της "ΠΕΡΑΙΑ"
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.