Πληθαίνουν ολοένα περισσότερο τα κρούσματα συγκρούσεων ανάμεσα σε νατοϊκές κατοχικές δυνάμεις και ντόπιους ταγματασφαλίτες που στρατολογούνται στις δυνάμεις ασφαλείας και στον στρατό για να καθυποτάξουν την Αφγανική Αντίσταση. Μέχρι σήμερα η πιο φονική επίθεση από τις πρόσφατες εναντίον ξένων στρατιωτών ήταν το Νοέμβριο, όταν Αφγανός αστυνομικός σκότωσε έξι Αμερικανούς στρατιώτες.


Σήμερα αυτό το ρεκόρ καταρρίφθηκε. Στις 11:00 το πρωί, σημειώθηκε συμπλοκή ανάμεσα σε έναν Αφγανό πιλότο και σε ξένους συναδέλφους του μέσα στο γενικό επιτελείο της Αεροπορίας», που βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Καμπούλ. «Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να υπάρχουν νεκροί και τραυματίες», προστίθεται στην ανακοίνωση από το αφγανικό υπουργείο Άμυνας. Είχε προηγηθεί φιλονικία.

Ο τελικός απολογισμός: Οκτώ ξένοι στρατιώτες και ο Αφγανός πιλότος που σκοτώθηκε επίσης.

Αμέσως έγινε εμφανής η αμηχανία των νατοϊκών αρχών, αλλά και των αφγανικών, που δε μπορούσαν να ερμηνεύσουν το γεγονός και έδιναν διαφορετικές εξηγήσεις. Φαντάζει απίστευτο ένας πιλότος της εγκάθετης κυβέρνησης των δοσίλογων να στρέφει το υπηρεσιακό του όπλο εναντίον των συναδέλφων του της νατοϊκής κατοχικής δύναμης. 

Ο εκπρόσωπος της διεθνούς δύναμης του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν (ISAF) επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν πυροβολισμοί προσθέτοντας ότι δεν είναι γνωστό πως ξεκίνησε το περιστατικό. Επικεφαλής της αφγανικής ασφάλειας δήλωσε στο BBC ότι το όνομα του πιλότου ήταν Γκιουλ Αχμάντ και κατάγεται από την περιοχή Ταρακέλ της Καμπούλ. Σύμφωνα με τον ίδιο, έπασχε από «ψυχική ασθένεια» και είτε ενεπλάκη σε μάχη με τους ξένους συναδέλφους του είτε σχεδίασε την επίθεση αφού προσλήφθηκε από τους Ταλιμπάν. 

Από την μια μεριά οι Νατοϊκοί που δηλώνουν «δεν ξέρω», παραμένουν φειδωλοί στις δηλώσεις τους και δεν ανακοινώνουν τα στοιχεία των νεκρών, από την άλλη οι αφγανικές αρχές που είτε παραδέχονται ότι στρατολογούν τρελούς, είτε κάνουν λόγο για πρόσληψη «καμικάζι-πιλότους» από τους Ταλιμπάν!

Αποδεικνύοντας ότι για τους Μισθοφόρους του ΝΑΤΟ κανένα σημείο δεν είναι ασφαλές. Όποια μέτρα και αν λάβουν, αργά ή γρήγορα θα ανταμώσουν με τη φονική εκδίκηση του καταπιεσμένου αφγανικού λαού που βιώνει καθημερινά την εξαθλίωση, την καταρράκωση της αξιοπρέπειας του, ζώντας υπό καθεστώς κατοχής και διακυβέρνησης από ένα άθλιο συνονθύλευμα πολέμαρχων, απατεώνων, εμπόρων ναρκωτικών και διεφθαρμένων ταγματασφαλιτών ή θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις τραγικές, για αυτούς, αντιφάσεις από την συγκρότηση του Αφγανικού Στρατού! Αυτή είναι η Δημοκρατία δυτικού τύπου που εισήγαγαν οι Νατοϊκοί εισβολείς!

Εν δυνάμει στόχοι της αφγανικής αντίστασης είναι και οι Έλληνες Μισθοφόροι που συμμετέχουν στη νατοϊκή αποστολή ΕΛ.Δ.ΑΦ. Στο αεροδρόμιο της Καμπούλ υπηρετούν τρεις Έλληνες αεροπόροι και στρατοπεδεύουν και οι 20 στρατιωτικοί σύμβουλοι ,αξιωματικοί των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Όλοι τους παίζουν σημαντικό ρόλο. Τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, τυχοδιώκτες που πούλησαν και την ψυχή τους στο νατοϊκό διάολο για πολλές χούφτες δολάρια καθοδηγούν τα νατοϊκά πολεμικά αεροσκάφη σε βομβαρδισμούς που συχνά καταλήγουν σε μαζικές δολοφονίες αμάχων, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ενώ οι Έλληνες Στρατιωτικοί Σύμβουλοι δεν είναι τίποτε άλλο παρά εκπαιδευτές των Αφγανών Ταγματασφαλιτών.

Οι κυβερνήσεις των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ φέρουν βαριά ευθύνη για την εμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε αυτούς τους άδικους πολέμους και αργά ή γρήγορα θα κληθούν να απολογηθούν για τα φέρετρα των μισθοφόρων που ντυμένα τη γαλανόλευκη θα επιστρέψουν από το Αφγανιστάν.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.