Στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται να προβάλει το BBC, ''Inside the Human Body'', θα προβληθεί ο επιθανάτιος ρόγχος ενός καρκινοπαθούς! Ένας 84χρονος που έπασχε από καρκίνο και πέθανε την 1η Ιανουαρίου 2011, αφήνει την τελευταία του πνοή on camera. 


Οπως λένε οι δημιουργοί του, σκοπός της σειράς ντοκιμαντέρ είναι να δείξει τον κύκλο της ζωής του ανθρώπινου σώματος, μέρος του οποίου είναι και ο θάνατος. 

Η επίμαχη παραγωγή, με τίτλο «Inside the Hyman Body», δηλαδή «Μέσα στο ανθρώπινο σώμα», θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαϊου. Η σκηνή του θανάτου, που θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα τηλεοπτικά χρονικά, θα προβληθεί στο δεύτερο επεισόδιο στις 12 Μαϊου. 

Πριν από ένα μήνα, το βρετανικό κανάλι, είχε προκαλέσει και πάλι αναταραχή, όταν προέβαλε ντοκιμαντέρ με έναν 71χρονο, που έβαλε τέλος στη ζωή του, παίρνοντας μείγμα φαρμάκων.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.