Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση μας εκδόθηκε η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.
Εκδικάστηκε η αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση του κ. Μαυρομάτη εναντίον του κ. Λαζαρίδη. Ως γνωστόν ο πρώτος διεκδικούσε με την αγωγή του το ποσό των 100.000 ευρώ ισχυριζόμενος ότι όσα έγραψε ο δεύτερος στην εφημερίδα του για την υπόθεση του beach bar Ριβιέρα ήταν ψευδή και συκοφαντικά.


Η απόφαση όχι μόνο ήταν αθωωτική για τον Αντιδήμαρχο, αλλά έκρινε ότι ορθώς έγινε η συγκεκριμένη δημοσίευση και επεδίκασε τα έξοδα στον κ. Μαυρομάτη.
Θυμίζουμε πως κατά την  προεκλογική περίοδο ένα από τα θέματα που απασχόλησαν ιδιαίτερα ήταν και το θέμα της Ριβιέρας. Να θυμίσουμε δε και την πυρκαγιά που μπήκε από αγνώστους και η οποία την κατέκαυσε. Ο κ. Λαζαρίδης με δημοσίευμά του  υποστήριζε ότι ο σημερινός δήμαρχος Μηχανιώνας  εν γνώσει του νοίκιασε .... σε ιδιώτη έκταση του δήμου που βρισκόταν μέσα σε περιοχή χαρακτηρισμένη «Νatura», δηλαδή μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους, προκειμένου να δημιουργηθεί αναψυκτήριο – beach bar.
Ο κ. Γιάννης Μαυρομάτης ισχυρίστηκε με την αγωγή του  ότι ψευδώς  ο κ Λαζαρίδης  δημοσίευσε "ότι γνώριζα ότι το εν λόγω κατάστημα δεν ήταν δυνατόν να αδειοδοτηθεί λόγω της φύσης του ακινήτου και ότι ενώ δεν ήταν δυνατή η έκδοση διαφορετικού χαρακτηρισμού της περιοχής, άρα και η έκδοση οικοδομικής άδειας, παραταύτα νοίκιασα την έκταση σε ιδιώτη".
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ ΣΥΝIΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κ.ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΠΟIΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    1)ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΚΤΗΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ NATURA.
    2)ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ NATURA
    3)ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
    4)ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ
    5)ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
    ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΗΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο Κ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΡIVIERA ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΚΕΡΑΜΙΔΑΚΗ?ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΣΑΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ?
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΣΚΑΨΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΜΕΣΑ.ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ Η ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.