Αγαπητέ αναγνώστη ,
Είναι γνωστό τοις πάσι πως ο κάθε αιρετός όταν θέτει υποψηφιότητα θέτει και εαυτόν στην υπηρεσία του συνδημότη του .
Οφείλει δηλαδή με τις πράξεις και τις ενέργειες του να συμβάλλει στην ποιότητα ζωής των συνδημοτών του και να επιλύει τα προβλήματα του τόπου του. Ταυτόχρονα οφείλει να είναι σεμνός και ταπεινός και όχι μνησίκακος κι εκδικητικός.

Δυστυχώς όμως κάποιοι καβαλίκεψαν πολύ άσχημα το καλάμι της εξουσίας και τίποτε από τα πάρα πάνω δεν ισχύει .
Ο λόγος για τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Επανομής κ. Αντώνιο  Καζάκη ο οποίος , με το έτσι θέλω και χωρίς να σεβαστεί και να υπολογίσει κανέναν , πήρε από την Τοπική Κοινότητα Μεσημερίου τον υδραυλικό , το γκρέιτερ που έφτιαχνε τους αγροτικούς δρόμους και το αγροτικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι υπάλληλοι του Δήμου για διάφορες εργασίες .
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά και στη λεπτομέρεια τους για να γίνει κατανοητή η αυταρχικότητα κι εκδικητικότητα του εν λόγω κυρίου .
Το Μεσημέρι διέθετε υδραυλικό σε μόνιμη βάση για την αποκατάσταση των βλαβών πέρα από τους υδραυλικούς της Επανομής . Ο κ. Καζάκης αφού άσκησε πιέσεις ένθεν κι ένθεν πήρε τον υδραυλικό στην Επανομή . Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας ήταν τρεις (3) οικογένειες στο Μεσημέρι , επί επτά (7) ημέρες τώρα , να μην έχουν νερό . Και παρά το ότι έχουν ενημερωθεί έγκαιρα τα μέλη του τοπικού συμβουλίου και η ΔΕΥΑ Επανομής , απ’ ότι πληροφορούμαι , ο κ. Καζάκης δεν στέλνει υδραυλικό για την αποκατάσταση της βλάβης πρώτον γιατί έχει μαλώσει με την πρόεδρο και δεύτερον γιατί ο ένας εκ των τριών που δεν έχουν νερό ήταν πολιτικός του αντίπαλος σε όλες τις πολιτικές του φιλοδοξίες .
Μετά από αίτημα του τοπικού συμβουλίου αλλά και των κατοίκων του Μεσημερίου η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου απέστηλε το γκρέιτερ για την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας . Δεν εργάστηκε όμως ούτε δύο (2) ημέρες και ο κ. Καζάκης απαίτησε και τελικά πήρε το γκρέιτερ χωρίς να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας του Μεσημερίου και ενώ προηγουμένως το είχε επί 30-40 ημέρες στην Επανομή . Έκτοτε αγνοείται η τύχη του γκρέιτερ όπως αγνοείται και η τύχη του αγροτικού αυτοκινήτου που ήταν μόνιμα στο Μεσημέρι για τις ανάγκες των εργασιών του χωριού . Μαθαίνω πως σειρά έχει τώρα και το j c b για να μας ξεβρακώσει εντελώς .
Από πού πηγάζουν όλα αυτά τα δικαιώματα και ποιος του κάνει πλάτες ; Ποιος του δίνει το δικαίωμα να ανακατεύεται στα του Μεσημερίου ;
Κύριοι της Διοίκησης , συμμαζέψτε τον εν λόγω κύριο γιατί , μπορεί να σας έφερε κάποιους ψήφους πολύ γρήγορα όμως θα βγείτε εκτεθειμένοι και θα χάσετε τα λαϊκά ερείσματα . Η κοινωνία του Μεσημερίου βρίσκεται σε αναβρασμό και ο κ. Καζάκης σπέρνει μίσος και θα θερίσει οργή .
Και να φαντασθεί κανείς πως όταν ο κ. Καζάκης ήταν υποψήφιος Δήμαρχος (επί Καποδίστρια ) έταζε στους Μεσημεριώτες λαγούς με πετραχήλια και σήμερα τους στερεί τα στοιχειώδη . Άξιος .


                                                                                   Δημήτρης Τεκίδης      
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.