“Kούρεμα” τους χρέους μετά από συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Ενωση για την προστασία των Ταμείων προτείνει ο ΣΝ. Ο εκπρόσωπος τύπου Π. Σκουρλέτης, του κόμματος της αριστεράς με δήλωση του αντιπροτείνει στην προδιαγεγραμμένη, όπως εκτιμά, αναδιάρθρωση του χρέους μία επιθετική πολιτική επαναδιαπραγμάτευσης του εντός της Ευρωζώνης, με διαγραφή μέρους του χρέους και με όρους προστασίας και ενίσχυσης της εργασίας, των ταμείων κοινωνικής ασφάλισης και των καταθέσεων. Επίσης, ο ΣΥΝ θέτει ξανά το θέμα των τραπεζών και τονίζει ότι το δημόσιο πρέπει να αξιοποιήσει τα πακέτα στήριξης που ήδη έχει παράσχει προς αυτές ενισχύοντας τη συμμετοχή του σε αυτές, με στόχο τον κοινωνικό έλεγχο του τραπεζικού συστήματος και τον σχηματισμό και χρήση ενός δημόσιου τραπεζικού πυλώνα ως εργαλείου για την ανάπτυξη της οικονομίας. Ο ΣΥΝ προέταξε και πάλι την απεμπλοκή από το μνημόνιο.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.