Κάτω από εξαιρετικές συνθήκες διεξαγωγής συνεχίζεται το τουρνουά «Μέγας Αλέξανδρος» 2011. Μέσα από σύγχρονα εποπτικά μέσα οι συμμετέχοντες και οι θεατές μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά (από μεγάλες οθόνες οροφής) τα αποτελέσματα και τις πρώτες παρτίδες των αγώνων αποκτώντας μια διαφορετική εμπειρία για το σκακιστικό αγωνιστικό χώρο.

Τα αποτελέσματα των αγώνων μεταδίδονται εδώ:



Toυρνουά Β : (παίδων-κορασίδων Κ14): http://www.chess-results.com/tnr47911.aspx?lan=1

Παρτίδες υπάρχουν στη γνωστή βάση δεδομένων : www.greekbase.gr 

Eπίσημη σελίδα αγώνων: www.gamesfestival.com

Μεγάλο το δημοσιογραφικό τουρνουά τόσο για το Οπεν της Θεσσαλονίκης, όσο και το Ευρωπαϊκό τουρνουά Βετεράνων που ακολουθεί. Το Αθηναϊκο Πρακτορείο Ειδήσεων , η Αthens Voice, εφημερίδες και περιοδικά της Θεσσαλονίκης καλύπτουν τις διοργανώσεις με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας  τις επόμενες ημέρες.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.