Μετά από συνεχή προβλήματα που δημιουργήθηκαν από λόγους που δεν μπορούμε - παρότι προσπαθήσαμε όλο τον τελευταίο καιρό - να εξηγήσουμε  αναγκαζόμαστε να φιλοξενηθούμε στο αγαπημένο χώρο της blogosferas.
Θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε το site του Ακτιβιστή δίδοντάς του επιλεγμένη και προσεγμένη θεματολογία και θωρακίζοντάς το από "επιθέσεις" που μπορεί να μας οδήγησαν στην μετακόμιση.
Το καινούργιο τωρινό σπίτι του Ακτιβιστή (www.activistika.blogspot.com) θα συνεχίσει υπάρχει  και όταν  το νέο site του Ακτιβιστή (www.activist.gr ), με μοντέρνα μορφή και ασφαλή λειτουργία, "σηκωθεί".
Καλούμε τους φίλους μας, ως τότε αλλά και μετά, να καταθέτουν τα σχόλιά τους, τον γόνιμο προβληματισμό τους αλλά και την κριτική τους στον Ακτιβιστή - μπλογκ μας.
Ευχαριστούμε για την συμπαράστασή σας και ζητούμε την κατανόησή σας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.