beglitisΕκεί στην κυβέρνηση πρέπει να έχουν χάσει κυριολεκτικά τη μπάλα.
Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε διαφορετικά την σημερινή κίνηση Μπεγλίτη να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση για ένα blog της Κορινθίας (korinthix.blogspot.com). Κι αυτό γιατί αναδημοσίευσε πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε άλλο blog (Κουρδιστό πορτοκάλι).
Διαβάστε την αρχική ανάρτηση και δείτε την απάντηση των Κορινθίων bloggers ΕΔΩ.
Στο τέλος και η δήλωση του παπάρα Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας και συνοδοιπόρου του Πάγκαλου,  και Βουλευτή  Κορινθίας   Πάνου Μπεγλίτη.

Συμφωνούμε δε με το σχόλιο της Στεφανίας Λυγερού που ακολουθεί και υπενθυμίζουμε τους μπλογκομάχους Υπουργούς και υποτιθέμενους άμεμπτους αμόλυντους και άχραντους κομματικανθρώπους πως θα πρέπει να δείξουν πρώτα ανάλογες ευαισθησίες για το λερωμένο συνάφι τους, μετά με τα άθλια συγκροτήματα τύπου και λαμογιοκάναλα και μετά να δώσουν την μάχη κατά των ιστολογίων:

Τι είναι αυτοί τέλος πάντων, θεοί; Κρυμμένοι πίσω από την ασυλία τους, με τους εισαγγελείς να τρέχουν σε κάθε τους πρόσταγμα, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ;;;;;;;; Η δικαιοσύνη μόνο γι' αυτούς εργάζεται;;; Οι πολίτες δεν έχουν δικαιώματα σ' αυτή τη χώρα;;;;;;;;;
Να μην πάτε στην κλήτευση που σας έγινε αγαπητοί. Αν θα αρχίσουν να δικάζονται αυτοί τότε θα κάτσουμε να δικάσουν κι εμάς!!!!!!!!
Στεφανία Λυγερού

Αυτή είναι η αρχική ανάρτηση που δεν διαψεύστηκε:

Πριν ο Κόκκαλης δει τον Βενιζέλο, ο Πάνος Μπεγλίτης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της INTRACOM DEFENSE.


Φοβεροί αυτοί οι Πασόκοι, με την μανία τους για πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Τους εκλιπαρούμε να κάνουν λίγο κράτει με τη κάθαρση γιατί η χώρα δεν αντέχει τόση Διαύγεια, τόση Διαφάνεια.

Θυμίζουμε λοιπόν πως της πρόσφατης επίσκεψης του Σωκράτη Κόκκαλη στο υπ. Εθνικής Άμυνας, προηγήθηκε η επίσκεψη του Αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Μπεγλίτη,  στην έδρα της INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS, η οποία πραγματοποιήθηκε τη 1η Μαρτίου αλλά πέρασε στα ψιλά των ειδήσεων:
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Π. Μπεγλίτης, στο πλαίσιο επισκέψεων στις αμυντικές βιομηχανίες, πραγματοποίησε,, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS. Ο κ. Μπεγλίτης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της INTRACOM κ. Σ. Κόκκαλη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γ. Τρουλλινό, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τις παραγωγικές δραστηριότητες της εταιρείας, και περιηγήθηκε στις μονάδες παραγωγής, όπου συνομίλησε με στελέχη και εργαζόμενους.

Η  εταιρία Northrop Grumman (NYSE: NOC)υπέγραψε συμφωνία με την  INTRACOM Defense Electronics για την παραγωγή ηλεκτρονικών συγκροτημάτων του ραντάρ AN/APG-68(V)9 των αεροσκαφών F-16 για την κάλυψη αναγκών της παγκόσμιας αγοράς.

Η νέα ανάθεση στην INTRACOM Defense Electronics, αφορά σε έργο ύψους 2,2 εκατ. δολ. ΗΠΑ και θα υλοποιηθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012. Στην ίδια συμφωνία προβλέπεται η επέκταση της συνεργασίας μέχρι το τέλος του 2012 με περαιτέρω αύξηση του έργου σε 5,3 εκατ. δολ. ΗΠΑ, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική εταιρία βασιζόμενη στην υψηλής τεχνογνωσίας υποδομή της και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της έχει καθιερωθεί ως ανταγωνιστικός και αξιόπιστος εταίρος βιομηχανιών-ηγετών στο χώρο της άμυνας.
Ακολουθεί η δήλωση του κ. Πάνου Μπεγλίτη:

“Σήμερα σε blog της Κορίνθου με το όνομα Korinthix αναρτήθηκε ένα άθλιο και συκοφαντικό δημοσίευμα που με το γνωστό «γκεμπελίστικο» τρόπο και με μισόλογα και υπονοούμενα επιχειρεί να πλήξει την πολιτική, προσωπική και ηθική αξιοπρέπεια και εντιμότητά μου.
Είναι προφανές ότι αυτή η φασίζουσα και εκβιαστική πρακτική δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη από την πλευρά μου.
Στην πολιτική μου διαδρομή σέβομαι τους δημοσιογράφους και τα Μέσα Ενημέρωσης στον δημοκρατικά κατοχυρωμένο ελεγκτικό και κριτικό τους λόγο και ρόλο.
Είτε ως απλός βουλευτής, είτε με τη θεσμική μου ιδιότητα ως Υπουργός, ουδέποτε επεζήτησα να βρεθώ εκτός του ελέγχου και της κριτικής, στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης και των δημοκρατικών κανόνων της πολιτικής μας ζωής.
Αυτή όμως τη συνειδητή πολιτική μου στάση και συμπεριφορά ορισμένοι «ανώνυμοι» κύκλοι του διαδικτύου, την εξέλαβαν, προφανώς, ως αδυναμία, ώστε να διαβούν τα όρια της δημοσιογραφικής και πολιτικής δεοντολογίας και ελευθερίας και να προχωρήσουν στις αναρτημένες αθλιότητες και συκοφαντίες τους, εις βάρος μου.
Όμως τόσο αυτά τα ενεργούμενα, όσο και οι πολιτικοί τους πάτρωνες έκαναν το μοιραίο λάθος, το οποίο και θα πληρώσουν πολύ ακριβά, αποκαλυπτόμενοι σε λίγο στους πολίτες της Κορινθίας και αποκαλύπτοντας τους πραγματικούς τους στόχους.
Θέλω να τους διαμηνύσω, όπως το έχω κάνει μέχρι τώρα με την πολιτική μου δράση, ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Ότι στην Κυβέρνησή μας, στην οποία έχω την τιμή να είμαι μέλος, υπερασπιζόμαστε με συνέπεια και αποφασιστικότητα το δημόσιο συμφέρον, κάτω από τον καθημερινό δημοκρατικό έλεγχο της Βουλής, με θεσμούς που για πρώτη φορά κατοχυρώνουν τη διαφάνεια, τη λογοδοσία και τα συμφέροντα της πατρίδας μας.
Ότι έχουμε τη δύναμη των αρχών και των αξιών μας για να αντισταθούμε και θα αντισταθούμε με όλους τους νόμιμους δημοκρατικούς τρόπους στην επιχειρούμενη απαξίωση και ισοπέδωση του συλλογικού πολιτικού μας βίου και των θεσμών, μέσα από τις γκρίζες και φασίζουσες πρακτικές τους.
Η απάντηση θα είναι άμεση και αμείλικτη.

Ζήτησα, ήδη, από τον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση και αγωγή. Ενημέρωσα, συγχρόνως, τον Εισαγγελέα Κορίνθου, ώστε να ασκήσει τις εκ του νόμου προβλεπόμενες αρμοδιότητές του.
Παράλληλα απέστειλα το δημοσίευμα στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο κ. Οικονόμου για τις δικές του ενέργειες.

Η αθλιότητα των «κουκουλοφόρων» του διαδικτύου δεν θα περάσει.”


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.