Μια όμορφη προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και καιρό ο σύλλογος Γονέων του 1ου Γυμνασίου Περαίας  συγκεντρώνοντας  ρούχα, παιχνίδια, βιβλία και τρόφιμα  ολοκληρώθηκε στις 30 Μαρτίου με την  διοργάνωση  ανθρωπιστικού παζαριού στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

     Η ανταπόκριση των γονέων και των συμπολιτών μας ήταν μεγάλη και τους ευχαριστούμε θερμά γι΄αυτό.   Τα είδη και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν στους  ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και σε ευπαθείς κοινωνικές  ομάδες .
     Ο στόχος ήταν  να ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές μας και να εμποτιστούν στο πνεύμα του εθελοντισμού.   Σ΄ αυτό βοήθησαν οι ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στέλνοντας την εθελόντρια κα ΄Αννα  Σελίδου, οδοντίατρο, να ενημερώσει τα παιδιά. Μια φράση της ήταν ότι «Αν σε έναν φτωχό χαρίσεις ένα ψάρι είναι φιλανθρωπία, αν του μάθεις να ψαρεύει τότε είναι ανθρωπισμός». Αυτό περιέκλειε τον σκοπό της οργάνωσης.
     Επίσης η κα Ματίνα Γαβριήλογλου, ψυχολόγος του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ενημέρωσε τους μαθητές μας για τους στόχους, σκοπούς και υπηρεσίες της οργάνωσης, τονίζοντας τους, πόσο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι εθελοντές στην  σημαντική τους προσπάθεια.    
    Ο σύλλογος Γονέων ευχαριστεί θερμά όλους όσους ενίσχυσαν και βοήθησαν στο παζάρι που διοργανώθηκε  και ιδιαίτερα τον ΒΙΒΛΙΟΧΩΡΟ  «Η ΓΝΩΣΗ»,  ΚΕΡΙΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΜΑΝΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ-ΦΑΝΗ ΚΥΡΙΑΖΗ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ-ΖΩΗ ΠΕΡΑΚΗ, PERLA POP, ΘΕΡΟΣ ΚΕΡΑΜΙΚΑ- ΠΟΠΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΗ, ΑΛΕΚΟΣ ΚΕΦΟΚΕΡΗΣ.
Επίσης και τους μαθητές της Β1 τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου που με τον δάσκαλο τους κ. Παπακώστα  συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα έδωσαν για τον σκοπό του Παζαριού.
     Όλη αυτή η προσπάθεια για άλλη μια φορά στηρίχθηκε πάνω  στους εθελοντές του 1ου Γυμνασίου που κατάφεραν να στήσουν, οργανώσουν και να λειτουργήσουν το παζάρι αυτό. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις:  ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΑΛΛΟΥ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΑΘΗΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΑΛΙΔΑΚΗ, ΤΖΕΝΗ ΚΗΠΟΥΡΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ, ΑΝΘΟΥΛΑ ΒΑΒΛΗ, ΣΑΣΑ ΚΟΡΔΕΛΛΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΤΙΑ  ΣΙΑΓΚΑ, ΕΛΕΝΗ ΤΑΡΣΟΥΝΑ ,ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ.
    Το αποτέλεσμα του παζαριού μας ήταν να δοθούν στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  παιχνίδια, ρούχα παιδικά και εφηβικά, αλλά κυρίως φάρμακα και εμβόλια. Στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ εξοπλισμός  και στο ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο Πλαγιάρι  πάνες για μωρά.  
Από το Δ.Σ.                                                                                                                               
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.