Ξεκινάει σήμερα στο Λιτόχωρο Πιερίας, στους πρόποδες του Ολύμπου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βετεράνων 2011. Μετέχουν 35 ομάδες από 20 Ευρωπαϊκές χώρες ανάμεσα τους για πρώτη φορά και η Ελλάδα με επικεφαλής τον Νίκο Σκαλκώτα και τους Δημήτρη Τσομή, Ιωάννη Αφτσόγλου , και Ευκαρπίδη Στυλιανό. Στους αγώνες μετέχουν 52 τιτλούχοι σκακιστές.


Δυστυχώς λόγω αιφνίδιας νοσηλείας, δε ταξίδεψε στην Ελλάδα ο παγκόσμιος θρύλος Βίκτωρ Κορτσνόϊ. Η Ο.Ε εξέφρασε στην Ελβετική αποστολή τη συμπάθεια και την ευχή ο μεγάλος Γκρανμαιτρ να επιστρέψει σύντομα δυνατός στην ενεργό δράση.

Οι αγώνες διεξάγονται καθημερινά  στο ξενοδοχείο Δίον Παλάς, στις 10.00 π.μ. με εξαίρεση των 1ο Γύρο που η έναρξη των αγώνων είναι προγραμματισμένη στις 15.00. Δώδεκα παρτίδες (3 πρώτες συναντήσεις) θα μεταδίδονται ζωντανά, ενώ πληροφορίες, περισσότερες παρτίδες και φωτογραφίες από τους αγώνες θα μεταδίδονται στην επίσημη σελίδα των αγώνων www.gamesfestival.com.

Αποτελέσματα και κληρώσεις θα μεταδίδονται από το γνωστό δικτυακό χώρο www.chess-results.com .
  
Οι αγώνες διοργανώνονται από την Ευρωπαϊκή Σκακιστική Ομοσπονδία (ECU) με την συμπαράσταση της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ECU).
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.