Iσοπαλία σημείωσε η Ελληνική Ομάδα στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος Βετεράνων. Ο Ιωάννης Αφτσόγλου σημείωσε τη δεύτερη νίκη του (με τα μαύρα) και ισοφάρισε το ματς καθώς οι Αυστριακοί είχαν προηγηθεί με 2-1.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Bo.
14
  Steiermark, Austria
Rtg
-
25
  Greece
Rtg
2 : 2
10.1
FM
Watzka Horst
2274
-
IM
Skalkotas Nikolaos
2183
½ - ½
10.2

Kratschmer Heinz
2177
-
FM
Tsomis Dimitrios
2187
½ - ½
10.3

Nickl Klaus
2149
-

Aftsoglou Ioannis
2168
0 - 1
10.4

Pitzl Konstantinos
2095
-

Efkarpidis Stylianos
1600
1 - 0

Τους αγώνες επισκέφθηκε σήμερα το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας κος Θωμάς Μίχος, ο οποίος ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα της Ελληνικής Ομάδος, την πορεία των αγώνων και όλα τα μέτρα ασφάλειας που έχουν παρθεί από την Ελληνική πολιτεία για τις ξένες αποστολές. Ο κος Μίχος εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να γίνουν περισσότερα για τους βετεράνους Έλληνες σκακιστές και θα καταθέσει τις προτάσεις του σε κάποιο από τα προσεχή Δ.Σ. της Ε.Σ.Ο.

Στις δύο σημαντικότερες συναντήσεις της ημέρας η Ρωσία διασώθηκε με ισοπαλία από την ισχυρότατη ομάδα του Μαυροβουνίου ενώ Γερμανία και Φιλανδία επίσης τελείωσαν ισόπαλες σε ένα αγώνα που κράτησε 5 και πλέον ώρες. Μεγάλη νίκη σημείωσε  η Δανία επί του Ισραήλ και μαζί με την Ιταλία βρέθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος με 3 νίκες η κάθε ομάδα.

Οι κυριότερες συναντήσεις του 3ου Γύρου:

1
  Italy
  Denmark 1

2
  Russia
  Germany

3
  Finland 1
  Montenegro

4
  Israel 1
  Catalonia

5
  Switzerland
  Sweden 1

6
  England 3
  Scotland

7
  Greece
  Austria



Οι αγώνες διεξάγονται καθημερινά  στο ξενοδοχείο Δίον Παλάς, Λιτόχωρο Πιερίας στις 10.00 π.μ.. Μετέχουν 35 ομάδες από 20 Ευρωπαϊκές χώρες. Δώδεκα παρτίδες (3 πρώτες συναντήσεις) μεταδίδονται ζωντανά, στην επίσημη σελίδα των αγώνων www.gamesfestival.com.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.