Το Sofitel της Νέας Υόρκης βρίσκεται στην 44η οδό, δίπλα στην φημισμένη Times Square.
Ο Ντομινίκ Στρος Καν έμενε σε μια από τις σουίτες του ξενοδοχείου, η οποία κοστίζει 3.000 δολάρια τη βραδιά.
Προφανώς τα χρήματα πληρώνονται από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Όμως ο Ντομινίκ, που στα 62 του είναι ακόμη σεξουαλικά ενεργός και από ότι φαίνεται σε μεγάλα κέφια, είναι λιγάκι τσιγκούνης. Γιατί, αν μη τι άλλο, η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη από escort agencies και με κάτι λιγότερο από αυτά που έδινε για τη σουίτα του θα μπορούσε να βγει άνετα από το μπάνιο του χωρίς μπουρνούζι και να κάνει αυτό που τόσο ήθελε χωρίς να παρενοχλήσει σεξουαλικά καμιά καμαριέρα.
Η σκηνή γράφει ιστορία, κάνει το γύρο του κόσμου, εξάπτει την φαντασία και δίνει αφορμή για χιλιάδες σχόλια στο facebook, στο twitter και στα κινητά τηλέφωνα.
O 62χρονος ευτραφή Ντομινίκ έχει μόλις κάνει το ντουζ του, βγαίνει από το μπάνιο χωρίς το μπουρνούζι του και βλέπει την 32χρονη καμαριέρα του Sofitel να περιποιείται τη σουίτα του.
Αποφασίζει ότι μαζί με τη σουίτα του πρέπει να περιποιηθεί και τον ίδιο. Την κλειδώνει μέσα, την παίρνει στο κυνήγι και της ζητάει ως πρώτο πιάτο αυτό που σε άπταιστα αγγλικά λέμε “oral sex”.
Η 32χρονη δεν είναι ακριβώς όπως τη φαντάζεται ο Ντομινίκ, “έτοιμη για όλα”, εκείνος όμως επιμένει.
Τελικά δεν τα καταφέρνει, η 32χρονη παίρνει των ομματιών της και στο κατόπι παίρνει των ομματιών του και ο Ντομινίκ που σε κλάσματα δευτερολέπτου φοράει το κοστουμάκι του, αφήνει πίσω τα προσωπικά του είδη, συμπεριλαμβανομένου του κινητού του τηλεφώνου, και κατευθύνεται για το JFK, όπου τον περιμένει πτήση που θα τον οδηγήσει στο ραντεβού του με την Άνγκελα Μέρκελ, η οποία δεν είναι ντυμένη καμαριέρα και η οποία δεν τον έχει φανταστεί καν με μπουρνούζι.
Εν τω μεταξύ όμως η καμαριέρα έχει ανοίξει το στοματάκι της, με άλλο τρόπο από αυτόν που ήθελε ο Ντομινίκ, τα έχει πει χαρτί και καλαμάρι στην αστυνομία και την ώρα που ο Στρος Καν ετοιμάζεται να απογειωθεί (κυριολεκτικώς) και όχι έτσι όπως ήθελε να απογειωθεί στο δωμάτιό του, καταφθάνει ο σερίφης και τον μπαγλαρώνει.
“Μη μου βάλετε χειροπέδες” φέρεται να ζήτησε ο επικεφαλής του ΔΝΤ.
Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην αίθουσα του δικαστηρίου. Και μιλάμε για αμερικανικό δικαστήριο, όπως επίσης για αμερικανική Αστυνομία, για καμαριέρα εργαζόμενη στην Αμερική και αντίληψη σε ότι αφορά τον νόμο που λέει ότι είτε καθαρίζεις δωμάτια είτε πληρώνεις 3.000 δολλάρια τη βραδιά για να απολαμβάνεις την πολυτέλειά τους, απέναντι στο νόμο είσαι ένα και το αυτό.
Ο δικηγόρος του Ντομινίκ δηλώνει ότι είναι αθώος και θα το υποστηρίξει στο δικαστήριο.
Η Άνγκελα έμεινε μόνη, σαν το λεμόνι, να περιμένει το ραντεβού που θα καθόριζε το μέλλον της Ελλάδας, της Πορτογαλίας, της Ευρωζώνης και ίσως ακόμη και της Γαλλίας, αφού ο Ντομινίκ σκόπευε να είναι υποψήφιος Πρόεδρος στο Παρίσι.
Στα διεθνή ΜΜΕ κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια, τα αμερικανικά ΜΜΕ περιμένουν να ξημερώσει ο θεός τη μέρα μπας και μιλήσει η καμαριέρα έναντι -υποθέτουμε- αδράς αμοιβής που θα την έχουν ήδη έτοιμη οι μιντιάρχες της Νέας Υόρκης.
Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Μήπως η στολή της καμαριέρας τυχαίνει να είναι γαλανόλευκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.