Με πολλές διακρίσεις για το τμήμα Ζωγραφικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Μηχανιώνας έκλεισε της πύλες της για φέτος η 5η Παιδική Biennale.
Η αισθητική διάσταση της έκθεσης πιστοποιήθηκε από τα έργα 161.712 μαθητών από ξένες χώρες και 11.712 μαθητών από 239  πόλεις και 346 φορείς  από την   Ελλάδα  και την Κύπρο.
Το τμήμα Ζωγραφικής του Συλλόγου απέσπασε  Πρώτα και Δεύτερα βραβεία και το γεγονός αυτό γέμισε με ικανοποίηση και χαρά τους μικρούς νικητές.


Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στο δάσκαλο του τμήματος, τον καθηγητή Καλών Τεχνών κ. Γιάννη Καψιδάκη, που για άλλη μια φορά απέδειξε ότι όταν αυτό που κάνεις και μοιράζεσαι με τους μαθητές, το κάνεις σωστά, σεμνά, με μεράκι, όρεξη και πάνω απ' όλα με αγάπη πάντοτε τυγχάνει της αναγνώρισης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.