Κι άλλον Εβραίο καταδιώκουν οι Ισραηλινοί. Τον θεατρικό συγγραφέα κ. Τόνυ Κούσνερ, γκέι, καθώς δηλώνει ο ίδιος, και σοσιαλιστή από τη Λουϊζιάνα. Ποίο το αμάρτημά του; - ποιο άλλο; ο «αντισημιτισμός»! Γιατί; διότι ο Κούσνερ επικρίνει την πολιτική του Ισραήλ απέναντι στους Παλαιστίνιους.


Ποινή; Η ματαίωση της βράβευσής του από Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το City University (GUNY) («ΤΑ ΝΕΑ», χθες, Γιώργος Αγγελόπουλος).
Το παρήγορο! εξέχουσες προσωπικότητες αντέδρασαν υπογραμμίζοντας ότι «ατιμάζεται το Πανεπιστήμιο και οι αξίες που οφείλουμε να υποστηρίζουμε».
Το αναμενόμενο; και τους Αμερικανούς διαμαρτυρόμενους, «αντισημίτες» θα τους βγάλουν οι διεθνείς ιδεολογικοί τρομοκράτες.
του Στάθη από ΕΝΕΤ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.