Σύμφωνα με τη σημερινή πρόγνωση του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»:
Τα φαινόμενα στην Κεντρική Μακεδονία σταματούν το μεσημέρι, στην Ανατολική Μακεδονία το βράδυ και στη Θράκη αύριο το πρωί (9.00 – 10.00 π.μ.) Στις περιοχές  Χαλκιδική, Θάσο, Καβάλα, Ροδόπη (παράκτια ορεινά) δεν αποκλείεται εκδήλωση τοπικών καταιγίδων.
Από το μεσημέρι στην κοιλάδα του Αξιού εμφανίζεται «Βαρδάρης» με αποτέλεσμα να καθαρίσει η ατμόσφαιρα αλλά ιδιαίτερα αύριο το πρωί να υπάρχουν χαμηλές μονοψήφιες θερμοκρασίες και λόγω της έντασης του ανέμου η αίσθηση να είναι και αρνητική ως προς τη θερμοκρασία. Μετά το μεσημέρι ηλιοφάνεια άνοδος της θερμοκρασίας γιατί θα σταματήσει ο άνεμος. Στη συνέχεια καλός καιρός το Σαββατοκύριακο με ενδεχόμενο στα ορεινά της Θράκης μετά την Κυριακή το μεσημέρι να εκδηλωθούν εαρινές βροχές.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.