Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Ε.Γ ΜΙΚΡΑΣ η ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ των Β-Δ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ στις κατηγορίες Γ΄ Δ’.

Οι νεαρές αθλήτριες του ΑΙΑΝΤΑ συμμετέχοντας για δεύτερη χρονιά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατόρθωσαν για μια ακόμη φορά να κερδίσουν την πρόκριση τους στην τελική φάση.


Η Πατμανίδου Μάρω κατέκτησε την 2 η θέση στο σύνθετο ατομικό και η ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ -που αποτελείται από τις αθλήτριες ΠΑΤΜΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΩ ,ΔΑΝΑΗ ΜΗΛΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΖΟΥΝΙΑ ,ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΝΤΑΣΚΑ, ΚΩΝ/ΝΑ ΛΥΒΙΖΟΥ-με βαθμολογία 153,20 θα αγωνιστούν στον τελικό.

Οι αθλήτριες ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΙΟΥΤΖΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ αγωνίστηκαν στην Γ΄ κατηγορία έχοντας πολύ καλή παρουσία εντυπωσίασαν με την προσπάθεια τους απέχοντας ελάχιστα από την πρόκριση.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.