Για τέταρτη ημέρα δίνουν ραντεβού σήμερα στο Σύνταγμα, στο Λευκό Πύργο, στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο και σε όλες τις πλατείες των πόλεων. (Δείτε χάρτη με τα σημεία συγκέντρωσης σ' όλη της Ελλάδα)
Ραντεβού μέσω Facebook δίνουν για τέταρτη ημέρα οι «Αγανακτισμένοι» στην πλατεία Συντάγματος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Χθες, Παρασκευή, το βράδυ, παρά τον βροχερό καιρό, η κεντρική πλατεία της Αθήνας ήταν γεμάτη από «αγανακτισμένους» πολίτες. Με κεντρικό σύνθημα «πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω», οι συγκεντρωμένοι στην Αθήνα έκλεισαν την οδό Αμαλίας, έστησαν πάγκους, συγκεντρώνοντας υπογραφές υποστήριξης.
Το ίδιο και στη Θεσσαλονίκη με έντονη παρουσία από όλες της περιοχές της πόλης που σήμερα έχουν προγραμματίσει την Λαϊκή συνέλευση για τις 5 το απόγευμα και για τις 8 το βράδυ θα ξεκινήσει λαϊκή συναυλία που θα συμμετέχουν πολλοί καλλιτέχνες που αυθόρμητα και δωρεάν θα τραγουδήσουν "πολύ αγανακτισμένα"

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.