Ανήλικους αγοραστές για το «εμπόρευμά» τους περίμεναν δίπλα στην μοτοσικλέτα τους δύο 23χρονοι διακινητές ναρκωτικών στην Καβάλα. 

Μόλις όμως είδαν να...πλησιάζουν αστυνομικοί της Ασφαλείας που τους θεώρησαν ύποπτους, το έβαλαν στα πόδια και χρειάστηκε πολύωρη καταδίωξη στα στενά της πόλης ώσπου να συλληφθούν.

Οι ύποπτοι, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, δεν είχαν πάνω τους κάτι επιβαρυντικό.

Όμως, οι αστυνομικοί δεν το έβαλαν κάτω και έκαναν «φύλλο και φτερό» την μοτοσικλέτα, όπου επίσης δεν βρήκαν κάτι ύποπτο. Τελικά, βρήκαν αυτό που έψαχναν κάτω από την… φόδρα του κράνους του οδηγού της μηχανής!

Ήταν μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 139 γραμμαρίων που, όπως ομολόγησαν οι συλληφθέντες, θα την πουλούσαν σε αγοραστές τους οποίους περίμεναν στο σημείο.

Σύντομα οι «πελάτες» εμφανίστηκαν και, νομίζοντας ότι οι αστυνομικοί ήταν αυτοί που θα τους παρέδιδαν τα ναρκωτικά, τους πλησίασαν για να κάνουν συναλλαγή!

Έτσι, συνελήφθησαν και αυτοί και διαπιστώθηκε ότι ήταν ανήλικα Ελληνόπουλα, ηλικίας μόλις 17 χρόνων, τα οποία οδηγήθηκαν μαζί με τους άλλους δυο στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.