Δηλώσεις στήριξης προς τον Γιώργο Παπανδρέου και το πρόγραμμα εξόδου από την κρίση και πρέπει όλοι "να βοηθήσουν", τόνισε ο επίτιμος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης. Και βιάστηκε να ξορκίσει τις εκλογές λέγοντας πως "για στήριξη δεν εννοώ τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης συνεργασίας, αλλά τη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων πάνω στη βάση μιας σωστής και αποτελεσματικής πολιτικής".
Και δεν αρκέστηκε σ' αυτά αλλά πρότεινε και τον Αλέκο Παπαδόπουλο ή τον Γιώργο Φλωρίδη για Υπουργούς Οικονομικών.

Η κόρη Μητσοτάκη αν και ζητά άμεσα εκλογές, («Η μόνη διέξοδος είναι οι εκλογές, εάν η κυβέρνηση δεν τολμήσει να υλοποιήσεις τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές και δεν αναλάβει πρωτοβουλίες για εθνική συνεννόηση») εν τούτοις βρίσκεται στη γραμμή του μπαμπά, συμφωνώντας και υποδεικνύοντας μια νέα κυβέρνηση μνημονιακή με τη ίδια - προφανώς - συμμετέχουσα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.