Γράφαμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας για το θέμα της Riviera
"Και βέβαια δεν θα επιθυμούσαμε να ασχοληθούμε πλέον με το θέμα αν δεν εμπεριείχε πολυποίκιλες διαστάσεις (οικολογικές - περιβαλλοντικές, δημοτικές, οικονομικές)".
Και φυσικά εννοούσαμε όσα γράφαμε.


Δυστυχώς όμως στο συγκεκριμένο αναψυκτήριο - που αποτέλεσε μήλο της προεκλογικής έριδος - ενέχονται και εμπλέκονται δημοτικοί άνδρες αλλά και επιχειρηματίες. Και φυσικά και οι δημότες. Γιατί τόσο η έκταση στην οποία βρίσκεται αλλά και το ίδιο το αναψυκτήριο αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Δήμου, άρα των δημοτών.


Συνεπώς και ως δημότες του Θερμαϊκού, αλλά και ως ιστότοπος που νοιάζεται για την πρόοδο αυτού του τόπου, διατυπώσαμε την άποψή μας και νομίζουμε ότι αποδώσαμε "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι".
Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, όπως και για οποιοδήποτε τοπικό ζήτημα, με καθαρό βλέμμα και αγνή ψυχή.


Σήμερα όμως αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε με μια δήλωση που νομίζουμε ότι θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά από όλους:


Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από κανέναν για το τι θα γράψουμε, πως θα το γράψουμε και πότε θα το γράψουμε. Πολύ περισσότερο δεν αποδεχόμαστε και δεν μας τρομοκρατούν απειλές του τύπου:
 "Αν δεν σταματήσεις να γράφεις , υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι".


Οι μοναδικοί άλλοι δρόμοι που υπονοούνται με την παραπάνω δήλωση   θεωρούμε ότι είναι αυτοί της δικαιοσύνης. Γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως   από το μυαλό ορισμένων   περνούν σκέψεις για δρόμους παρόμοιους μ' αυτόν που το περασμένο φθινόπωρο στο διάβα του  βρήκε την άτυχη Riviera και την πυρπόλησε....


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Αυτοδιοικητικός4 Μαΐου 2011 στις 6:54 μ.μ.

    Έτσι είναι αγόρι μου , εδω που κατήντησε αυτό το κράτος μόνον οι εκβιαστές ανθούν. Όταν βγαίνουν στον αέρα τ' άπλητα κάποιων - υποτήθεται κοινωνικά καταξιωμένων - και θίγονται τα συμφέροντα τους τότε αρχίζουν οι απειλές . Μη πτωείσαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.