«Λέτε για μνημόνιο χρεοκοπίας αλλά θέλετε ο μισθός σας να μπαίνει στο λογαριασμό σας κάθε μήνα» είπε ο κ. Παπανδρέου, απευθυνόμενος προς τον κ. Τσίπρα, ο οποίος με ερώτησή του προκάλεσε συζήτηση για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.
Ο κ. Παπανδρέου αμέσως μετά τόνισε  «ας τους διώξουμε. Να ακυρώσουμε αύριο το δάνειο; Θέλετε να διώξουμε αύριο την τρόικα; Βγείτε και πέστε το. Πείτε στους πολίτες πως θα πληρωθούν; Ποιος θα τους πληρώσει; Αυτή είναι η αλήθεια. Μην παίζετε με τη δοκιμασία αυτής της χώρας». Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο «για κουβέντες των σαλονιών ως επαναστάτες χωρίς αιτία».
«Δεν είναι ανακάλυψη ότι ήμουν σε επαφή με τον Στρος Καν. Τι να έκανα; Να κρυβόμουν στου Μαξίμου ή στο Καστρί όπως έκανε κάποιος άλλος; Με το κεφάλι στην άμμο; Εσείς ασχολείστε με το κουτσομπολιό. Εσείς μόνο πετάτε πολιτικές πέτρες στις προσπάθειες της κυβέρνησης. Τη δικιά μου οργή για το που κατάντησε η Ελλάδα τη μετατρέπω σε έργο καθημερινό δημιουργικό»,  είπε ο Γιώργος Παπανδρέου απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τη δημόσια περιουσία.
«Εγώ είμαι παραμυθάς. Ο κ. Στρος Καν είναι παραμυθάς; Πείτε το εδώ μέσα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε πως «ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μόνος που σας στηρίζει. Μαζί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αποφασίσατε. Είχατε έτοιμη λύση. Τα είχατε κάνει πλακάκια με τον κ. Καραμανλή για την επιλογή σας. Για αυτό δεν μιλάει σήμερα ο κ. Καραμανλής».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.