Λάβαμε το μέηλ που ακολουθεί και που καλεί τους δημότες Θεσσαλονίκης να βοηθήσουν ώστε να εντοπιστούν επικίνδυνα σημεία στους δρόμους της πόλης.

Μαζί  με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Ελευθέρων Χώρων, ζητάμε από τους Δημότες της Θεσσαλονίκης  να μπούνε  στον κόπο να μας υποδείξουν με ακρίβεια  τα σημεία  της πόλης όπου τα σήματα της Τροχαίας ...

δεν είναι ορατά από τους οδηγούς,   λόγω  άνοιξης και έντονης ανάπτυξης πρασίνου,  με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων. Μόλις συγκεντρωθούν τα στοιχεία, θα σταλούν συνεργεία από την Διεύθυνση Πρασίνου για να κλαδέψουν το πράσινο  όπου εμποδίζει, έτσι ώστε τα σήματα να είναι ορατά.
Παρακαλούμε να στείλετε τις υποδείξεις σας στο παρακάτω e mail:

Info@angelidouanna.gr
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.