Ισραηλινές δυνάμεις άνοιξαν σήμερα πυρ κατά διαδηλωτών στα συνοριακά περάσματα με τα Παλαιστινιακά Εδάφη, τη Συρία και τον Λίβανο, με τις αναφορές να κάνουν λόγο για τουλάχιστον οκτώ
νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. 
Τα αιματηρά περιστατικά σημειώθηκαν κατά την 63η επέτειο της «Νάκμπα», του εκτοπισμού Παλαιστινίων κατά την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ.

Στα Υψώματα του Γκολάν, στα σύνορα με τη Συρία, οι δυνάμεις της ισραληνικής συνοριοφυλακής άνοιξαν πυρ κατά φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών, με τα τοπικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς.

Συμπλοκές και στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου με πληροφορίες για άλλους τέσσερις νεκρούς, καθώς και στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.