Μετά τις δηλώσεις του Στρος Καν, βάσει των οποίων αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο πρωθυπουργός εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό για να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, έφτιαξα μία καταγγελία (συνημμένα) και την κατέθεσα στη βουλή, το συλλογικό όργανο που είναι το ΜΟΝΟ που έχει από το Σύνταγμα πονική αρμοδιότητα να ελέγχει και να διώκει εγκλήματα κυβερνώντων.
Σήμερα κάλεσα για να ενημερωθώ για την πορεία της καταγγελίας μου και μίλησα με κάποιον Ζαριφόπουλο, ο οποίος με ενημέρωσε ότι η καταγγελία μου μπήκε στο αρχείο γιατί... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!!!! Ισχυρίστηκε δε ότι η δικαιοσύνη είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ότι ΠΡΩΤΑ δίνει εντολή ο Εισαγγελέας και μετά ενεργεί η Βουλή!!!!! Από την άλλη, ο κ. Σακκάς, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής δικαιοσύνης (πρώην εισαγγελέας Πρωτοδικών) δηλώνει ότι τα χέρια τους είναι δεμένα, γιατί η βουλή ως θεσμικό όργανο έχει από το Σύνταγμα ποινική αρμοδιότητα να ελέγχει και να διώκει τα εγκλήματα των κυβερνώντων.
Θεοί οι πολιτικοί.. Είναι οι μόνοι πολίτες που δεν χρειάζεται να υπακούν σε κανένα νόμο, δεν είναι υποχρεωμένοι να υπακούν στο Ελληνικό Σύνταγμα!!!!

Στεφανία Λυγερού

Υ.Λ. Εμείς τους κάναμε θεούς γιατί δεν πολεμάμε να βρούμε το δίκιο μας!!!!! Η ελευθερία, η δημοκρατία κατακτώνται, δεν χαρίζονται!!!


Πρωτόκολλο πρωθυπουργού με αρ. Κ2443/4-5-11

Πειραιάς 04/05/2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο πρωθυπουργός της χώρας καταπάτησε το άρθρο 1 (παρ. 1, 2 και 3) του Ελληνικού Συντάγματος επειδή ξεγέλασε τον λαό για να κερδίσει τις εκλογές και να λάβει την εξουσία διακυβέρνησης της χώρας (σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσα στο πρωτόκολλο του πρωθυπουργού με αρ. Κ2443/4-5-11, βλ. δηλώσεις Στρος Καν και προεκλογικές δηλώσεις πρωθυπουργού).

Το άρθρο 1 του Ελληνικού Συντάγματος είναι μη αναθεωρήσιμο. 

ΕΠΕΙΔΗ
- Η Βουλή ως θεσμικό όργανο ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ που έχει από το Σύνταγμα ποινική αρμοδιότητα να ελέγχει και να διώκει τα εγκλήματα των κυβερνώντων,

- Η παράνομη πράξη συνεχίζει να τελείται,

- Η Βουλή έχει ποινικές ευθύνες ως συλλογικό όργανο αν δεν επιληφθεί ΕΓΚΑΙΡΑ και αφήσει το έγκλημα να παραγραφεί.


ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Ως ελληνίδα πολίτης, έχοντας έννομο δικαίωμα,

ΖΗΤΩ
ΑΜΕΣΑ:
- Να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία,
- Να αρθεί με νόμο η ασυλία του πρωθυπουργού και να περάσει από Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατηγορία της ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ (μη τήρηση του άρθρου 1 του Ελληνικού Συντάγματος).


Η καταγγέλλουσα
Στεφανία Λυγερού του Ιωάννη
Αρ. ταυτ. ΑΖ 043820
Τηλ. 6973224271 begin_of_the_skype_highlighting            6973224271      end_of_the_skype_highlighting
Διεύθυνση: Χρ. Σμύρνης 16 Α Ν. Φάληρο



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Τότε... μήπως η καταγγελία πρέπει να κατατεθεί στο ευρωπαϊκό δικαστήριο; Δεν ξέρω βέβαια αν είναι της αρμοδιότητας του;;; Είναι;;; Τι από όλα αυτά θα μπορούσε να είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.