Με μια οργίλη ανακοίνωσή του, το συντονιστικό των φορέων της Επανομής ματαιώνει την προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  και επιρρίπτει ευθύνες στο Δήμαρχο κ. Αλεξανδρή κατηγορώντας  τον για αυταρχισμό και έλλειψη σεβασμού απέναντι στους φορείς και κατοίκους της πόλης.
Η ανακοίνωση: 

                     
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΙΟΥ

Η συγκέντρωση των φορέων της Επανομής που ήταν προγραμματισμένη για τις 22 Μαΐου, ακυρώνεται με ευθύνη του δημάρχου Θερμαϊκού κ. Αλεξανδρή.

Ο δήμαρχος, παρά την έγκαιρη ενημέρωση του, αποφάσισε την τελευταία στιγμή να μας ανακοινώσει ότι δεν θα συμμετέχει στην συγκέντρωση μας, αλλά θα κάνει την δική του συγκέντρωση στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα στις 27 Μαΐου.

 Οι λόγοι που επικαλείται είναι ανούσιοι και παραπλανητικοί. Γιατί αυτό που ενδιαφέρει τους δημότες Επανομής σήμερα, είναι να ολοκληρωθεί η αποχέτευση μέσα στην πολη μας και να ασφαλτοστρωθούν οι δρόμοι, άμεσα. Η δημοπράτηση του έργου εκτός οικισμού, μας απασχολεί κατά δεύτερο λόγο και ποτέ δεν τέθηκε σαν όρος για την ενημέρωσή μας.

 Η μεθόδευση αυτή της δημοτικής αρχής, εκθέτει τους φορείς στα μάτια των δημοτών, δηλώνει έλλειψη σεβασμού και εμπιστοσύνης προς τους δημότες και παράλληλα έναν αυταρχισμό αφού αποφάσισε μονομερώς χωρίς καμιά προηγούμενη συνεννόηση με τους φορείς. 

Τέτοιες πρακτικές αλλοιώνουν τον θεσμοθετημένο ρόλο των αντιπροσώπων μας και τους εκθέτουν στην τοπική κοινωνία. Η ευθύνη είναι όλη δική τους.

Ζητούμε την κατανόηση των δημοτών για την εξέλιξη αυτή.

Το συντονιστικό των φορέων
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Για άλλη μια φορά το συντονιστικό αποδεικνύει πως λειτουργεί τοπικιστικά και ρατσιστικά . Το λέει ξεκάθαρα στην ανακοίνωση του πως τους ενδιαφέρει μέσα η πόλη και σε δεύτερη μοίρα η έξω περιοχή . Δηλαδή πρώτης και δεύτερης κατηγορίας πολίτες . Όταν πρόκειται όμως για τα δημοτικά τέλη οι απ' έξω (κολοπλέντες) ας πληρώνουν παραπάνω .
    Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς .
    Και αν υπάρχουν κάποιοι που ξεχωρίζουν (μετρημένοι στα δάκτυλα)
    χάνονται μέσα στους πολλούς .
    Άλλος χάλασε από άλλον απαιτούν να τα φτιάξει . Το πού θα βρεθούν τα χρήματα για να ασφαλτοστρωθεί ολόκληρη η Επανομή αυτό ούτε που τους νοιάζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.