Πήγε στην αστυνομία, έκανε μήνυση και ζητά απόζημίωση 12 εκατομμύρια ευρώ από το σύζυγό της γιατί αυτός επί 4 μήνες δεν ασκούσε τα συζυγικά του καθήκοντα!
Oπως ισχυρίστηκε η νεαρή γυναίκα στις αστυνομικές αρχές του Ντουμπάι, ο σύζυγός της είχε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της τέσσερις ολόκληρους μήνες. Έτσι, ζητά αποζημίωση ύψος 12 εκατομμύρια ευρώ.

Η νεαρή γυναίκα, όπως είπε υπόμενε το πρόβλημα καθώς είναι από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και εκεί τα πράγματα είναι πολύ αυστηρά: «Στην αρχή νόμιζα πως δε με ήθελε αλλά μετά κατάλαβα πως έπασχε από στυτική δυσλειτουργία. Τόσο καιρό έκανα υπομονή γιατί η θέση της γυναίκας στη συγκεκριμένη κοινωνία είναι αυστηρή, όμως δεν αντέχω άλλο» δήλωσε.
Η γυναίκα είναι αποφασισμένη να πάρει τα χρήματα που ζητά από το σύζυγό της ενώ αν τα πράγματα δεν αλλάξουν αμέσως, θα του ζητήσει και διαζύγιο! 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.