Έγινε κι αυτό επιτέλους! Η google maps στην Ελλάδα και μάλιστα στην Θεσσαλονικη. Προφανώς θα έρθει και στον Δήμο Θερμαϊκού να φωτογραφίσει! Να δείξει τις ομορφιές της περιοχής μας σε όλο το κόσμο.
Η απορία μου είναι τι θα δείξουμε?

Τους κάδους απορριμάτων που ειναι υπερχειλισμένοι? Τους δρόμους με τα αυτοκίνητα διπλοτριπλοπαρκαρισμένα? Τα πεζοδρόμια που εχουν φυτρώσει τα χόρτα και εχουν καλύψει και το δρόμο? Θα αναλογισθούν άραγε οι υπεύθυνοι οτι έχουμε περάσει σε άλλη εποχή και ότι οι παλιοί κλασσικοί τρόποι ειναι πλέον ξεπερασμένοι? τι θα δει ο κόσμος όλος απο την Περαία την Μηχανιώνα την Επανομή την Αγ. Τριάδα? τα κλειστά μαγαζιά? τις βρωμιές που υπάρχουν παντού? την πλήρη εγκατάλειψη? Ο θεός βοηθός τι θα τραβήξουν οι κάμερες. Η φωτο είναι στην Θεσσαλονίκη λίγο πιο πάνω απο το JUMBO. Πλησιάζουν κύριοι φροντίστε να μην γίνουμε αυτή τη φορά παγκοσμίως ρεζίλι!!!
Από http://forum-thermaikou.blogspot.com/ (καλοτάξιδο !!)
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.