Ο Καμμένος είναι δεξιός και μάλλον προς την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ, κάτι που πολιτικά μας ορίζει αντίθετους.
Παρά το ότι είναι δεξιός, δεν ενέδωσε στις πιέσεις ΝΔ για συγκάλυψη της υπόθεσης Ζήμενς-ΟΤΕ-Βουρλούμη-Γερμανός-Αλογοσκούφης, ήρθε σε σύγκρουση με τον Τζαβάρα, ενώ τώρα βγάζει στη φόρα νέο και πολύ σοβαρότερο.

Η Ξαφά που ακούγεται εδώ, ο άλλοτε γνωστός από το σκάνδαλο της ελληνοποίησης του καλαμποκιού και κοντινός του γιωργάκη, ο αδερφός του γιωργάκη και κάποιοι άλλοι γνωστοί φυγόποινοι απατεώνες συμμετέχουν στο ΔΣ χρηματιστηριακής, ενώ εκδοτικά και εφοπλιστικά κεφάλαια επένδυσαν στην χρεωκοπία της Ελλάδας, και αμέσως μετά έκαναν (και κάνουν) ότι μπορούν ώστε να την προκαλέσουν, αποκομίζοντας από αυτήν μυθικά οικονομικά οφέλη.
Η εκποίηση πόρων και κερδοφόρων επιχειρήσεων που μπορούν να αποπληρώνουν το χρέος ενώ παράλληλα επιτρέπουν την άσκηση κοινωνικής πολιτικής, σε συνδυασμό με την σκοπούμενη ύφεση σαν αποτέλεσμα και στόχο της πολιτικής του μνημονίου, μας οδηγεί με μαθηματική βεβαιότητα προς την χρεοκοπία εντός 12 μηνών το πολύ. Οταν δεν θα έχουμε πλέον παιδεία, υγεία, τρόφιμα, ασφάλιση, συντάξεις, εργασία κλπ με όλα τα αγαθά σε αστρονομικές τιμές, αυτοί θα πάνε ταμείο να εισπράξουν τα κέρδη.
Σκοτώνουν μια χώρα για να την ληστέψουν, κι αυτό τιμωρείται με θάνατο υπό συνοπτικές διαδικασίες.

Σταύρος Φραγκόπουλος 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.