Η καταγγελία περί ξυλοδαρμού ενός 25χρονου με νοητικά προβλήματα στην Πάτρα από τρεις αστυνομικούς το βράδυ της Πέμπτης, προκάλεσε την παρέμβαση της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας. Όπως έγινε γνωστό, το αρχηγείο της ΕΛΑΣ διέταξε έρευνα για να διαπιστωθεί αν αληθεύει η καταγγελία.
Ήδη για το θέμα έχουν καταθέσει τόσο ο 25χρονος, που είναι Άτομο με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ), όσο και οι συγγενείς του. Αναμένεται μάλιστα να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ έχει ενημερωθεί για το θέμα ο αρμόδιος εισαγγελέας Πατρών, για τυχόν διώξεις που μπορεί να ασκηθούν.
Με βάση την καταγγελία του 25χρονου, τρεις αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο, ενώ περπατούσε στο κέντρο της Πάτρας. Λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, πανικοβλήθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια και να απωθεί τα αστυνομικά όργανα. Αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικοί να τον στριμώξουν σε μία γωνία και να αρχίσουν να τον χτυπούν.
Μάλιστα, οι συγγενείς του θύματος, κατέθεσαν ότι υπέστη κάταγμα στο χέρι από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα, ενώ φέρει τραύματα στα πλευρά και σε άλλα μέρη του σώματος.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο στην κοινωνία της Πάτρας αφού ο 25χρονος είναι ένας καλοσυνάτος νεαρός που δεν δημιουργεί προβλήματα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.