Μαχαίρι στο εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων που θα φτάσει το 30% συνολικά έως το 2013 δορμολογεί η Τρόικα, την ώρα που 40.000 συνταξιούχοι περιμένουν εως και 28 μήνες στην ουρά.

Στόχος είναι το εφάπαξ από 50.000 ευρώ που κυμαίνεται σήμερα  σε μέσα επίπεδα να περιοριστεί στις 35.000 ευρώ και να εξοικονομηθούν περί τα 600 εκ ευρώ.



Το "μαχαίρι" θα πέσει σε τρεις...δόσεις. Πρώτη μείωση το Σεπτέμβριο 10%, δεύτερη την 1η Ιανουαρίου του 2012 και τρίτη δόση το 2013. Να τονιστεί ότι η περικοπή αναμένεται "πιάσει" και τους 40.000 συνταξιούχους που ήδη περιμένουν, αλλά δεν μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους λόγω αδυναμίας του Ταμείου.


ΣΧΟΛΙΟ: Από που κι ως που καθίκια νομίζεται ότι θα βάλλετε χέρι σε χρήματα που δεν σας ανήκουν; Φάγατε με τα δομημένα ομόλογα και με το χρηματιστήρια το μεγαλύτερο μέρος τους (τα έχετε βγάλει ήδη έξω) και τώρα  απλώνεται χέρι και για ότι έχει απομείνει;;
ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ..... ΣΥΡΙΖΑ (όχι κόμμα, εννοώ από τη ρίζα.... γκε γκε;) 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.