Γράφει ο Δημήτρης Τεκίδης

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις ήλθε η πλήρης δικαίωση . Και γιαυτό φροντίζει ο κ. Καζάκης .
Σε άρθρο μου , με τίτλο ΄΄ ΜΙΣΟΣ ΚΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΄΄ , που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του Ακτιβιστή , έγραφα απευθυνόμενος στη Δημοτική αρχή , « Κύριοι της Διοίκησης συμμαζέψτε τον εν λόγω κύριο γιατί , μπορεί να σας έφερε κάποιους ψήφους , πολύ γρήγορα όμως θα βγείτε εκτεθειμένοι και θα χάσετε τα λαϊκά ερείσματα »  , προϊδεάζοντας και προειδοποιώντας τους για το τι θα επακολουθήσει στο μέλλον .

Πρόσφατα , στο δημοτικό θέατρο της Επανομής , στη συζήτηση για το αποχετευτικό και τις ασφαλτοστρώσεις τόσο ο κ. Μαυρομάτης όσο και ο συντοπίτης του  Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπαλασάς , κατήγγειλαν δημόσια ότι στην Επανομή φημολογείται κατά κόρον πως ο κ. Καζάκης χρηματοδότησε τις τελευταίες ασφαλτοστρώσεις ύψους 70.000 ευρώ περίπου και κάλεσαν τον Δήμαρχο κ. Αλεξανδρή να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τη φημολογία .
Ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο κύριος που επικαλείται και διαδίδει τέτοιες φήμες είπε ο κ. Μαυρομάτης , θεωρώντας , μάλλον βέβαιο , πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει .
Κύριε Δήμαρχε θα πρέπει να το ξεκαθαρίσετε αυτό , γιατί αν ισχύει να του δώσουμε τα εύσημα του ανθρώπου ειδάλλως να αποκατασταθεί η αλήθεια  είπε ο κ. Μπαλασάς. Και όλα αυτά παρουσία του κ. Καζάκη .
Βέβαια ο Δήμαρχος κ. Αλαξανδρής στη δευτερολογία του δεν μας το ξεκαθάρισε το θέμα , όπως ζήτησαν οι εν λόγω Δημοτικοί Σύμβουλοι , είτε γιατί το ξέχασε είτε γιατί το απέφυγε . Αλλά ούτε και ο κ. Καζάκης πήρε το λόγο από ευθιξία για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα λεγόμενα των προλαλησάντων .  Και τοπικός ευεργέτης (έστω και κατά φημολογία) ο κ. Καζάκης
Τώρα διαβάζω σε άρθρο του Ακτιβιστή , πως στη Δημοτική ομάδα του κ. Αλεξανδρή, κατά τη διάρκεια προσυμβουλίου , δημιουργήθηκε οξύ φραστικό επεισόδιο , με πρωταγωνιστή τον κ. Καζάκη γιατί θεώρησε ότι υποβαθμίζεται ο ρόλος του και υποκαθίσταται ο ίδιος από κεντρικά στελέχη της Διοίκησης .
Πριν λίγο χρονικό διάστημα δε , μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο , συμπεριφέρθει με αυταρχικό και απαράδεκτο τρόπο τους εργαζομένους του πρώην Δήμου Επανομής , που δεν τιμά τους αιρετούς , καλώντας τους επιδεικτικά να πάνε να τους πληρώσει ο ίδιος (ο λεφτάς) και να χαθούν από τα μάτια του να μη τους ξαναβλέπει .
Μετά απ’ όλα αυτά φαίνεται , πως κάτι άρχισε να αντιλαμβάνεται η Δημοτική αρχή και φροντίζει να πάρει τις ανάλογες  αποστάσεις  .
Και επειδή , διαβάζοντας κανείς τα άρθρα μας που αναφέρονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα , μπορεί να οδηγηθεί στο λανθασμένο συμπέρασμα πως είτε υπάρχει εμπάθεια είτε κάτι προσωπικό , σας διαβεβαιώνω με κάθε ειλικρίνεια  (στο βαθμό που μπορώ) πως τίποτε απ’ τα δύο δεν ισχύει . Απλά τυγχάνει  να γνωρίζουμε πρόσωπα (χαρακτήρες) , πράγματα και καταστάσεις , αυτά καταθέτουμε και γιαυτά είμαστε απολύτως βέβαιοι πως θα δικαιωθούμε , όπως ακριβώς συμβαίνει και τώρα .
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ

    Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα.
    Διανύσαμε τους 5 πρώτους μήνες της θητείας αυτής της διοίκησης ,
    Τώρα που άρχισαν να μαθαίνουν ο ένας τον άλλον?
    Σε πάω στοίχημα αγαπητέ κύριε ΤΕΚΙΔΗ ότι σε 6 μήνες από τώρα θα δαγκώνει στην κυριολεξία ο ένας σύμβουλος τον άλλον μπροστά στον κόσμο.
    Με αυτά τα μυαλά και τις πρακτικές που κρατάνε δεν νομίζω να βγάλουν την θητεία και σε παρακαλώ σημείωσε το κάπου .

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι δεν γίνεται η ανάρτηση σχολίου.
    Τυχαίo; Δεν νομίζω. 'Εχετε καλή γραμμή βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.