Αυτή η ιστορία με τις θυγατρικές των αγανακτισμένων που γυρνούν από εδώ και από εκεί πρέπει να σταματήσει άμεσα. Αγανακτισμένοι στο Mega, αγανακτισμένοι στο ΣΚΑΙ, αγανακτισμένοι στο σπίτι της Διαμαντοπούλου, αγανακτισμένοι στη ΔΕΗ έλεος πια. Από την πρώτη μέρα της ενεργοποίησης του κινήματος μάλιστα, υπάρχει γκρουπάκι στο facebook, με όνομα"Αγανακτισμένοι στη Μόρντορ" (πολύ γέλιο), αλλά και "Αγανακτισμένοι στη Γκόθαμ Σίτι.

Δε διαφωνώ με την πρωταρχική σύλληψη της ιδέας, αλλά πρέπει να κατανοήσουμε, ότι με κινήσεις σαν αυτές, το κίνημα χάνει τη σοβαρότητα του και εξ αυτού, τη μαζικότητα του. Εντάξει μαζευτήκαμε έξω από το σπίτι της Διαμαντοπούλου, ήρθαν και οι Ματατζήδες, καθίσαμε λίγο εκεί ε και; Εγώ τόσο ήρεμους αγανακτισμένους δεν έχω ξαναδεί. Αν είναι να πας έξω από το σπίτι αυτού, που σου υποβαθμίζει την παιδεία των παιδιών σου, που θα σε βγάλει στο κλαρί για να πληρώνεις φροντιστήρια, που θα πάει σε μια συνάντηση στην Ελβετία σε λίγο καιρό, πήγαινε τουλάχιστον αποφασισμένος να δείξεις ότι είσαι αγανακτισμένος. Δεν πας εκδρομή, να διαδηλώσεις πας. First of all I want you to get mad, που έλεγε και ο κακομοίρης ο Howard Beale στο the Network. . Διαφορετικά είσαι απλά ενοχλητικός, σαν απρόσκλητος σε πάρτυ και βαρετός γιατί κάποιοι περιμένουν από εσένα κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να τους δώσεις. Αν δε θες, κάτσε σπίτι σου και μη μου το παίζεις επαναστάτης.

Το παραπάνω κείμενο δεν αναφέρεται στις καθημερινές συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων στις πλατείες, αλλά στην υποτιθέμενη παραδοχή, πως οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης συνοδεύεται πλέον από την ιδιότητα του Αγανακτισμένου.




Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στις πλατείες χωρίς παράσιτα, γενίτσαρους, σαρίες!
    Ως πότε, παλληκάρια, θα ζούμε στα στενά,
    μονάχοι σα λιοντάρια στις πόλεις, στα χωριά;
    Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
    παρά σαράντα χρόνια, σκλαβιά και φυλακή!
    Τα αριστερίστικα γιουσουφάκια στην πλατεία Συντάγματος λυσσάνε ΜΑΤΑΙΑ να διώξουν τους Έλληνες.
    http://www.youtube.com/watch?v=82xROO5nWJM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.