Η κατάντια του κοινοβουλίου, με  τα χίλια μύρια που του καταμαρτυρούνται με τη βουλευτική ασυλία, την εξάρτηση των βουλευτών από τα οικονομικά συμφέροντα και τις κατά παραγγελία ψηφοφορίες και τις διαρκείς υπαναχωρήσεις, θυμίζει την ατάκα του Χατζηχρήστου από παλιά ελληνική ταινία όταν ρωτούσε "μαλώνεις, μαλώνεις ;" και όταν ο άλλος του απαντούσε ότι δέχεται  να μαλώσουν τότε τα "γύριζε" λέγοντας:
    "ααα μαλώνεις έτσι. εεε τότε εγώ δε μαλώνω" περιγράφοντας την εκ του ασφαλούς επίδειξη γενναιότητας που μετατρέπεται σε θρασυδειλία στην επόμενη στιγμή.
Τελευταίος μάγκας της πλάκας ο Κουρουπλής που διατυμπάνιζε σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο. Τον άκουσα σήμερα με περίσσιο θράσος ή πουσ@@@ να δηλώνει πως θα το ψηφίσει  αλλά... δεν θα δώσει λευκή επιταγή....
Δεν μας χ@@@@@ ρε ηλίθια κότα....
Όπως και οι 16 βουλευτές που μάλλον το βούλωσαν κανονικά και με το νόμο του χοντρού εμπνευστή και προστάτη τους.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΤΕΣ!
ΟΥ να μου χαθείτε!

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Κατάντια κανονική!!!
    Αν δεν τους ξεκουμπίσουμε δεν θα ξεκουμπιστούν!
    Ήρθε η ώρα για το ντου
    Στεφανία Λυγερού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.