Απειλή. Η λέξη των ημερών. Αν δεν συναινέσουν οι βουλευτές μας στο μεσοπρόθεσμο δεν θα πάρουμε τα 15 δις και 15 Ιούλη θα έχει στάση πληρωμών.

Βρε ψεύτες , ποιόν απειλείτε? Σε ποιον απευθύνεται η απειλή σας? Στον έλληνα άνεργο? Στο συνταξιούχο της πεντάρας? Στους καρπαζοεισπράκτορες μισθοσυντήρητους? Στα μαγαζάκια με τα λουκέτα? Στο 30% που έχει ήδη πτωχεύσει? Στους δημοσίους υπαλλήλους που ετοιμάζονται για σουτ και ανώμαλη προσγείωση? Στους ιδιωτικούς που θα δουλεύουν 12-14 ώρες για 500 κωλοευρώ?

Αυτούς εννοείται ότι πρέπει να ανεχτούν τους αισχρούς εκβιασμούς σας. Και γιατί σας κόβει τόσο πολύ βρε ψευταράδες? Φοβάστε μην πτωχεύσουμε και προσπαθείτε να μας προστατεύσετε?

Είναι δυνατόν φίλοι μου να πιστεύουν πως δεν έχουμε καταλάβει τι γίνεται πλέον? Κόψτε τη δόση οδηγείστε την Ελλάδα σε στάση πληρωμών, δηλαδή κόψτε τα χρήμα που πάλι εσείς θα εισπράξετε οι τράπεζες, και αύριο το πρωί μπορεί οι έλληνες να μην έχουν πληρωμές αλλά θα πρέπει να έχετε μεγάλες εφεδρείες να μπροστά στα γκισέ των τραπεζών όλης της Ευρώπης, στα αυτόματα μηχανήματα, στους πίνακες που θα κάνουν τιλτ σαν τρελαμένα φλιπεράκια,  που θα γίνουν μπουρδέλο, θα πρέπει να έχετε μεγάλες εφεδρείες για τον πανικό που θα ξεσπάσει σαν ντόμινο σε όλους τους ευρωπαίους και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το χάσμα των πόσων ΤΡΙΣ είπαμε υπάρχει  πρόβλημα μεταξύ τραπεζών και περιφέρειας? Πόσο είναι? Μου διαφεύγει το νούμερο γιατί ασχολείστε συνέχεια με το μεζεδάκι των 15 δις γιατί τα υπόλοιπα θα προκαλέσουν δέος και πανικό ε? Θα πρέπει επίσης να έχετε εφεδρείες όχι για τους αγανακτισμένους της πλατείας συντάγματος αλλά για τους οργισμένους εκατομμύρια ευρωπαίους που θα γεμίσουν όχι μόνο τις πλατείες σας αλλά θα εισβάλλουν μέχρι μέσα στο καμπινέ του σπιτιού σας!!!

Έχετε βάλει ένα πιστόλι και ποντάρετε στη φυσική αντίδραση του κάθε ανθρώπου πως μπροστά στο πιστόλι φοβάται, οπότε θα πιάσει το κόλπο. Κι αν ο απειλούμενος πει θα πάρεις τα α............. μου? Μας λέτε και ποια θα είναι η συνέχεια? Όχι για την Ελλάδα αλλά για όλη την Ευρώπη? Για την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ιρλανδία την Γαλλία , τη Γερμανία, το Βέλγιο (.....)

Καταλαβαίνετε φίλοι μου τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή?
Καταλαβαίνετε τι μας κάνουν γιατί έχει γίνει μπουρδέλο η μονόπολη και μια λάθος κίνηση να γίνει καταρρέει όλο το σάπιο σύστημα που βασίζεται πάνω στην ευημερία της εικονικής πραγματικότητας του μηδέν πραγματικού αντικρύσματος!!!

Μας απειλούν, απειλούν τους βουλευτές, απειλούν το λαό, απειλούν το σύνταγμα, τη δημοκρατία μας. Και μας απειλούν εκείνοι που δάνειζαν ασύστολα κι έχουν κάνει αισχρά κέρδη πάνω στη πλάτη μας, εκείνοι που ρήμαξαν τα κράτη και τις περιουσίες τους, και τα έβαλαν στη τσέπη τους και τώρα απειλούν με τη ζωή μας, με το μέλλον τον παιδιών μας, με το μέλλον της πατρίδας μας, προκειμένου να συνεχίσουν το ασύστολο χωρίς κανόνες, χωρίς καμιά ηθική, το παιχνίδι της τραπεζική μονόπολης με εμάς να έχουμε λόγο ύπαρξης μόνο σαν χάρτινες κάρτες!!!!

ΕΛΕΟΣ? ΚΑΝΕΝΑ

Οσο για τα μεγάλα κεφάλια που θα συνεχίσουν να ποντάρουν στο φόβο της στάσης πληρωμών μια ερώτηση μόνο. Πες μου βρε ανόητε αφού είμαστε υπό κατοχή κι αφού δεν υπάρχει κυβέρνηση ή λαός που να έχει δικαίωμα καμιάς απόφασης  εκτός από εκείνα που οι δανειστές θα υποδείξουν, αν ξεπεράσουμε τώρα το φόβο στάσης πληρωμών υποκύπτοντας και λέγοντας ένα ακόμα ΝΑΙ αύριο δεν θα μας απειλήσουν ξανά? Και του χρόνου? Και σε 5 χρόνια? Σε 10? Σε 100? Θα υπάρξει ποτέ μέρα που να ξυπνήσεις και να μην είσαι απειλούμενος αφού τίποτα δεν σου ανήκει πια???

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Για κάτι μαλάκες σαν εσένα θα ήθελα να πτωχεύσουμε, για να δω πως θα κελαηδάτε μετά με το αγγούρι βαθιά στον κώλο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ21 Ιουνίου 2011 στις 8:17 μ.μ.

    Εάν Η Ελλάδα Χρεοκοπήσει -Κατεβάσει Ρολά -Κάνει Στάση Πληρωμών Την Επομένη Ημέρα Το Ευρωπαϊκό Και Την Μεθεπομένη Το Παγκόσμιο Οικονομικό Σύστημα ,Δεν Θα Έχει Καμιά Σχέση Με Αυτό Που Ήταν Την Προηγούμενη Της Πτώχευσης.
    Αυτό Το Ξέρουν Οι Ξένοι .
    Το Πρόβλημα Είναι Ότι Έχουμε Πολιτικούς που Προτιμούν Να Υποφέρει Ο Λαός Από Τα Δικά Τους Λάθη Πάρα Να Διαπραγματευτούν Σωστά Τους Όρους Του Δανεισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.