Από το δημοσιοποιημένο τμήμα της ομιλίας του ΓΑΠ στο Υπουργικό συμβούλιο συνάγονται τα εξής συμπεράσματα:
  • Καθίσταται ολοφάνερη η δυσχερής θέση στην οποία βρίσκεται πολιτική ηγεσία. Κι αυτό γιατί αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι οι κύριοι στόχοι του είναι οι τρεις που ως τώρα θεωρούνταν από τους ίδιους ότι δεν τους απασχολούσαν:
  1. να διασφαλίσουν την κάθε ελληνική οικογένεια από τις ολέθριες συνέπειες μιας ενδεχόμενης χρεοκοπίας της χώρας μας. Την αποφύγαμε μέχρι σήμερα αλλά παραμένει το διακύβευμα και πρώτο μέλημά μας
  2. να παραμείνει η χώρα στο ευρώ
  3. η σε βάθος αλλαγή ενός συστήματος, πολιτικού, οικονομικού, θεσμικού, που παρήκμασε εδώ και καιρό.
  • Απέρριψε τις εισηγήσεις στελεχών του για ψήφιση του μνημονίου 2 με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών. Κι αυτό γιατί οι εκλογές δεν συμφέρουν την κυβέρνηση, το σύστημα αλλά και τους τοκογλύφους. Αντ' αυτού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του δημοψηφίσματος για να έχει τη λαϊκή συναίνεση (μεταξύ μας θα πέσει πολύ προπαγάνδα -θα ταϊστούν πολλοί δημοσιογραφικοί παπαγάλοι και συγκροτήματα για να τολμήσει να θέσει ουσιαστικά ερωτήματα στους πολίτες)
  • Αποφεύγει την προσφυγή στις κάλπες φοβούμενος φυσικά την οργή των πολιτών και "θέλει" να πιστεύει πως θα εξαντλήσει την 4ετία (κούνια που τον κούναγε ....)
  • Δεν είπε λέξη για τη διαφοροποίηση των 16 βουλευτών του κόμματός του, που του στείλανε την επιστολή. Μάλλον δε θα τους πήρε στα σοβαρά. Αν και πιστεύεται ότι και οι ίδιοι δεν πολυπιστεύουν αυτά που γράψανε....
      • Και βέβαια το κλου της ομιλίας ήταν όταν επικαλέστηκε την "επαναστατικότητά του και την ανεξαρτησία του"  αυτοχαρακτηριζόμενος και πάλι ως αντιεξουσιαστής:
        "Eμείς είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία."     ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!


    Axact

    Ακτιβιστής

    Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

    Προσθέσετε το σχόλιό σας:

    1 comments:

    1. Γιώργο είσαι για πολλές σφαλιάρες.

      Καλού κακού κάνε μια ανακαίνιση στο Κορυδαλλό.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.