Πραγματική κόλαση για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου αλλά και τους άλλους Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που ενημερώνουν την Κ.Ο. είναι η σημερινή συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Στη συνεδρίαση ακούγονται πολύ βαριές κουβέντες και είναι φανερό ότι δεν υπάρχει πια το πολιτικό κεφάλαιο που μπορεί να επιτρέψει στον Παπανδρέου τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής.
Ορισμένες από τις βαριές εκφράσεις που ακούστηκαν:

Aναποτελεσματικός, ανίκανος, επηρμένος, ευθυνόφοβος, εκβιαστής δια διλημμάτων, με παντελή έλλειψη της αίσθησης κοινωνικής δικαιοσύνης, χωρίς επαφή με το περιβάλλον- και τα βαρύτερα όλων: συναλλασσόμενος με κερδοσκόπους, πολιτικός που οφείλει να θυμηθεί ότι κάποιοι κάποτε εκτελέστηκαν στο Γουδή…
Το γνωστό “φόβητρο” του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, η Βάσω Παπανδρέου, έδωσε πρώτη τον τόνο:
“Τον Οκτώβριο του 2009 ήμουν στο γραφείο σου και σου είπα να πάρεις μέτρα. Με αντιμέτωπισες σαν ούφο. Τι έκανες με τους κερδοσκόπους; Αφήστε τα κόλπα με τα opengov που συγκαλύπτουν τις επιλογές των κολλητών σας. Και πέρσι και φέτος θέτετε εκβιαστικά διλήμματα. Δεν ξέρετε ότι όταν εκβιάζεται η βουλή δολοφονείται η δημοκρατία;”
Σκληρός ήταν και ο Κώστας Γείτονας:
“Χάσατε το επικοινωνιακό παιχνίδι. Αντί να ενημερώνετε τα ΜΜΕ, κάνετε καταστολή όπως με την ανακοίνωση που βγάλατε.”
Ο Πάρης Κουκουλόπουλος άσκησε δριμύτατη κριτική για το βίντεο με τα επιτεύγματα του ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας ότι “αν νομίζουν στην κυβέρνηση ότι έτσι πείθουν κανέναν είναι βαθιά νυχτωμένοι. Έχει χαθεί η επαφή με την πραγματικότητα.”
Ο Παναγιώτης Κουρουπλής αναρωτήθηκε “πως είναι δυνατόν αυτή τη δανειακή σύμβαση να την έχει υπογράψει Έλληνας υπουργός;”
Ο Μακρυπίδης είπε “η ανάπτυξη θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει χθες” και ο Κατρίνης επεσήμανε : “Ζητάτε από την ΚΟ να αναλάβει τις ευθύνες της ενώ θα έπρεπε να ζητήσετε από την κυβέρνηση να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες γιατί έχουν αστοχήσει.”
Ο Μαγκούφης είπε “όχι στους γκαουλάιτερ της τρόικας στα Υπουργεία”, ο Αμοιρίδης υπογράμμισε “δεν είμαστε λογιστές, να κατεβούμε να πείσουμε τον κόσμο, το Μεσοπρόθεσμο πρέπει να περάσει πρώτα στις πλατείες” και ο Καρύδης αναρωτήθηκε “πως θα ψηφίσουμε τη στιγμή που στην πλατεία Συντάγματος θα διαδηλώνει μισό εκατομμύριο κόσμος”.
Στο ΚΤΕ παρίστανται περίπου 90 βουλευτές εκ των οποίων οι 80 έχουν ζητήσει να πάρουν το λόγο.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.