Η Λιβύη κατηγόρησε το ΝΑΤΟ ότι προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον επτά ατόμων και κατέστρεψε τα αποθέματα τροφίμων στην πόλη Ζλίτεν, ανατολικά της Τρίπολης, τη Δευτέρα. Σε μια ξενάγηση στο δυτικό τμήμα της πόλης, οι ξένοι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν από αξιωματούχο της κυβέρνησης ότι, μεταξύ 8.00 και 8.30 (τοπική ώρα) το πρωί της Δευτέρας, το  ΝΑΤΟ με μια στοχευμένη επίθεση έπληξε μια μικρή κλινική για μεταδοτικές ασθένειες.
 
Οι δημοσιογράφοι είδαν ένα κτίριο με το σύμβολο της ημισελήνου στην είσοδο να έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Υπήρχαν γάντια σκορπισμένα στο έδαφος, φιάλες οξυγόνου, φαρμακευτικά προϊόντα και φορεία. 
 Οι δημοσιογράφοι οδηγήθηκαν επίσης σε άλλη τοποθεσία, στην πόλη Ζλίτεν, περίπου 150 χιλιόμετρα  ανατολικά της Τρίπολης, όπου κατέγραψαν τρία κατεστραμμένα κτίρια αποθήκευσης τροφίμων και ένα να φλέγεται. Κυβερνητικοί κατηγόρησαν  το ΝΑΤΟ για την επίθεση. Σκορπισμένες ήταν εκατοντάδες σακούλες ρύζι,  ντομάτες και διάφορα άλλα τρόφιμα καθώς πυροσβέστες προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά. Οι κάτοικοι στην περιοχή είπαν ότι η επίθεση έγινε γύρω στις 3:00 π.μ. (τοπική ώρα).
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.