Ο Σύλλογος μας διοργανώνει την ετήσια εκδήλωσή του "Γιορτή του Τρύγου" στις 5, 6 και 7 Αυγούστου στην παραλία της Αγίας Τριάδας. 
Την Παρασκευή 5 Αυγούστου το λαϊκό σχήμα "5 + 1" θα μας διασκεδάσει με παλιά τραγούδια ενώ το Σάββατο και την Κυριακή, 6 και 7 Αυγούστου θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τα τμήματα του Συλλόγου μας.
Παράλληλα στις 6 & 7 Αυγούστου θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας  19:00 - 02:00 στη σκάλα της Αγίας Τριάδας με θέμα  "Περπατώντας & αναπολώντας στη σκάλα".
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Ώρα έναρξης: 21:00
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Κάποιος να μαζέψει αυτή την επικίνδυνη διοίκηση προτού να είναι αργά.
    Από ποτέ η αντιδημαρχία πολιτισμού σε συνεργασία με την νομαρχία τυπώνει αφίσες και πανό και διαφημίζει τις εκδηλώσεις της Παρασκευής ότι θα γίνουν σε ψαροταβέρνα της αγίας τριάδας?
    Δηλαδή με τα χρήματα του δήμου και της νομαρχίας γίνονται εκδηλώσεις σε μαγαζιά ημετέρων?
    Μήπως κάποιοι έχουν μπερδέψει κάποια πράγματα?
    Μήπως κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη?
    Κύριοι από ποτέ ο δήμος γίνεται διαφημιστής ιδιωτών?
    Θα παρακαλέσω να δοθούν επαρκείς εξηγήσεις γιατί θα έχουμε μεγάλες εξελίξεις σε λίγες μέρες.
    Φυσικά ακόμα κάποιος επίσημος να μας ενημερώσει κάτω από ποιο καθεστώς λειτουργεί το ΚΑΠΗ της αγίας τριάδος?
    Μήπως είναι ψαροταβέρνα που σερβίρει μέχρι και αλλοδαπούς?
    Λίγη ντροπή δεν υπάρχει?
    Αν είναι να νοικιάσουμε και εμείς κάποιο ΚΑΠΗ και εφόσον μέσα στο τίμημα του ενοικίου είναι όλα τα πάγια έξοδα ,ρεύμα ,νερό ,καθαριστικά είδη ,τότε πιστεύω ότι είναι μια καλή επένδυση άνευ ρίσκου και με καλά και αφορολόγητα έσοδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.