Έμεινε στα αζήτητα η "τολμηρή" ταινία με την Μονρόε
Η ταινία που, σύμφωνα με το συλλέκτη της Miguel Barsa, παρουσίαζε τη Monroe σε αισθησιακές σκηνές την εποχή μετξύ 1946-1947 δεν πωλήθηκε στη δημοπρασία που έγινε στην Αργεντινή.
Η εταιρεία προστασίας της κληρονομιάς και της μνήμης της Μοnroe είχε αποκαλέσει το συγκεκριμένο φιλμ "απάτη", ενώ τόνιζε ότι η "πρωταγωνίστρια" δεν μοιάζει καν με την ηθοποιό. Ο Barsa με τη σειρά του, ο οποίος ήθελε να πωλήσει το φιλμ τουλάχιστον έναντι 2 εκατ. πέσος, δήλωσε ότι δεν εξεπλάγη που δεν πωλήθηκε τελικά. Η εταιρεία προστασίας του image της Monroe "Authentic Brands Group" είχε προειδοποιήσει τον Βarsa πως αν πωλούσε την ταινία θα του έκανε μήνυση.
Dim lights Embed 
O Barsa επικαλείται μάλιστα και ένα έγγραφο του FBI, σύμφωνα με το οποίο το 1965 κυκλοφορούσε μια ερωτική ταινία της Μοnroe. Είναι πάντως γεγονός ότι τη δεκαετία του 40 η μετέπειτα μεγάλη σταρ είχε κάνει τολμηρές φωτογραφήσεις. Όταν βγήκαν στο φως, στο απόγειο της δόξας της, είχε δικαιολογήσει την τρέλα της νιότης της ως κίνηση απελπισίας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.