Μια μέρα με εκνευρισμό και θλίψη πάει στο τέλος της. Καλό αυτό.
Το άσχημο είναι που έρχεται η επόμενη. Σίγουρα χειρότερη. 
Όπου κοιτάξεις, ότι διαβάσεις σε φέρνει μελαγχολία, απογοήτευση και μια μεγάλη τσατίλα.
Γύρισε ο ΓΑΠ εσπευσμένα και απρογραμμάτιστα από το Λονδίνο (τι δουλειά είχε εκεί δεν μας είπανε). Ήρθε για να αντιμετωπίσει μαζί με το θίασο σκιών και υποτακτικών τις σφαλιάρες που έφαγε ο Μπέννυ στην Πολωνία. Μετέφερε τις εντολές της ευρωπαϊκής κυβέρνησης προς τους διευθυντές του προτεκτοράτου.
Του είπανε πως για να δώσουνε την 6η δόση, θα πρέπει να πετάξει 100.000 δημοσίους υπαλλήλους στον καιάδα  της εφεδρείας, να μειώσει τις συντάξεις, να καταργήσει επιχειρήσεις, να πουλήσει δημόσιο πλούτο, να αυξήσει τους φόρους, να πάει το πετρέλαιο θέρμανσης στα 1,4 το λίτρο. Και αυτός τους άκουσε και δεν τους έφτυσε.....
Και συσκέφθηκαν επί ώρες οι άχρηστοι που νομίζουν ότι κυβερνάνε την Ελλάδα και βγήκε ο χοντρός και τάβαλε με τον Σαμαρά. Τον άλλο Αμερικανοτραφή "ηγέτη" της πλάκας. Που μας έπρηξε στην παπαρολογία στη συνέντευξη τύπου που έδωσε από τη ΔΕΘ.
Που τους βρήκαμε όλους αυτούς ρε παιδάκι μου; Στο κλιν;
Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τα έχουν κάνει σκατά; Και ότι αυτή η κατάσταση δεν διορθώνεται;
Δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα χρέη (που παρεπιμπτόντως αυτοί οι ίδιοι και οι παρατρεχάμενοί τους τα φάγανε). Τέλος! Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος καθίκια της Νέας τάξης.
Δηλώστε ότι δεν αναγνωρίζετε το χρέος. Ανατινάξτε με μια στάση πληρωμών προς το εξωτερικό όλη την Ευρωζώνη. Ή τουλάχιστον απειλείστε ότι θα το κάνετε.
Σταματήστε να διαπραγματεύεστε σαν κακομοίρηδες. Πάψετε να εκλιπαρείτε τους δανειστές.
Δημιουργήσατε μια άθλια ψυχολογία σε όλους τους Έλληνες. 
Γίνετε επιτέλους περήφανοι Έλληνες.
Γιατί η ανοχή και η αντοχή μας έχει εξαντληθεί.
Θα σας πάρουμε με τις πέτρες (όπως είπε κι ο "μεγάλος" Τζέφρι)
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Καλά το να περιμένουμε να γίνουν περήφανοι Έλληνες είναι λίαν ουτοπικό, με κάλυψε όμως η ιδέα σου "Ανατινάξτε με μια στάση πληρωμών προς το εξωτερικό όλη την Ευρωζώνη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.