Σε μια στιγμή που η κυβέρνηση ανακοινώνει ένα “τσουνάμι” νένων μέτρων, ο “εξαφανισμένος” πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. 
Πολλοί εκφράζουν την άποψη ότι αυτή τη δύσκολη ώρα που φορολογείται ακόμη και ο πολίτης που έχει ένα εισόδημα 5.000 ευρώ, ο πρωθυπουργός όφειλε να βγει μπροστά και να απευθυνθεί ο ίδιος στους Ελληνες πολίτες γα το ηλεκτροσόκ των μέτρων που τους επιφύλαξε. Για να έχουν και εκείνοι να πουν κάτι στις εκλογικές τους περιφέρειες όπου οι μουδιασμένοι πολίτες τους περιμένουν το σαββατοκύριακο για να ακούσουν εξηγήσεις γιατί φτάσαμε εδώ.. Αντί αυτού ο συνήθως λαλίστατος και πολυταξιδεμένος Γιώργος Παπανδρέου που αρέσκεται στις επαφές με τους ξένους αξιωματούχους, δίνει την εικόνα ότι κρύβεται στην δική του χώρα… 

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την περασμένη Κυριακή που αναγκάστηκε, προφανώς δυσασχετώντας, να αναβάλει το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη και να επιστρέψει από το Λονδίνο όπου πέρασε κι ένα διήμερο παρακολουθώντας Αμλετ, είναι “εξαφανισμένος”. Δεν εμφανίστηκε ούτε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων Βενιζέλου- τρόϊκας και ενώ έδιναν και έπαιρναν τα σενάρια για την χρεοκοπία της Ελλάδας. 
Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες επρόκειτο να κάνει διάγγελμα (δηλώσεις) πριν ή μετά τις ανακοινώσεις των μέτρων, αλλα τελικά επέλεξε και πάλι τη σιωπή…Το ρόλο του ανέλαβε ο επίσης λαλίστατος κ.Μόσιαλος που κι ατός επέλεξε να δώσει γραπτή δήλωση και όχι να κάνει δηλώσεις για τα μέτρα σοκ…Δοξάστε τους.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.