Τα 25 χρόνια προσφοράς και λειτουργίας γιορτάζει το Κέντρο Υγείας Θέρμης με μια επετειακή εκδήλωση την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 13.00 στο χώρο του ΚΥΘ.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής για την ιστορία και τη δράση του ΚΥΘ όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και η έναρξη μιας δημόσιας συζήτησης σε ότι αφορά στο ρόλο των Κέντρων Υγείας και των δημόσιων λειτουργών της υγείας. Στην ίδια εκδήλωση θα τιμηθούν εκείνοι που συνέβαλλαν στη δημιουργία και τη λειτουργία του Κ.Υ.Θ. όλα αυτά τα χρόνια, ενώ παράλληλα, θα εκτίθεται υλικό με τις ιατροπροληπτικές δραστηριότητες του ΚΥΘ και τη δράση των εθελοντών του Δήμου Θέρμης.



Ομιλητές:
• Δρ. Δημήτριος Τριχόπουλος, Καθηγητής Εργαστηρίου Υγιεινής & Επιδημιολογίας Αθηνών και Harvard. Θέμα « Η προσφορά του λειτουργού υγείας: ο καταλυτικός ρόλος του στον ανθρώπινο πόνο, σωματικό & ψυχικό»
• Δρ. Αντωνία Τριχοπούλου, ιατρός βιοπαθολόγος, αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας. Θέμα: Βιοποικιλότητα & παγκοσμιοποίηση: ρόλος των παραδοσιακών τροφίμων.»
• Δρ. Σοφία Καραγιαννοπούλου – Κόγιου, παιδίατρος. Θέμα: «25 χρόνια ΕΣΥ 25 χρόνια Κεντρο Υγείας Θέρμης».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.