Σοβαρά επεισόδια στην παρέλαση- Χειροδικία κατά του Χρ. Μαγκούφη (σε λίγο πολλές φωτό και πολλά βίντεο)
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στο χώρο της παρέλασης των Τρικάλων, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο ματαιώθηκε.
Εκτός από τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου κατά των πολιτικών, αρκετοί πολίτες φωνάζοντας συνθήματα, όπως "κλέφτες", "αλήτες" , "προδότες" κατευθύνθηκαν  προς την εξέδρα των επισήμων, όπου βρίσκονταν ο γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών κ. Καπελέρης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Χρ. Χάιδος και Χρ. Μαγκούφης, ο δήμαρχος Τρικκαίων, Χρ. Λάππας, αντιδήμαρχοι, ο μητροπολίτης κ.κ. Αλέξιος κ.α.

Στη συνέχεια κρίθηκε σκόπιμο να απομακρυνθούν οι επίσημοι και την ώρα που οι αστυνομικοί συνόδευαν τους βουλευτές ένας νεαρός επιτέθηκε στον κ. Μαγκούφη χτυπώντας τον με γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Οι αστυνομικοί, η παρουσία των οποίων ήταν ιδιαίτερα ισχυρή, συνέλαβε τον νεαρό και τον οδήγησε στην κλούβα που ήταν σταθμευμένη δίπλα από την κεντρική πλατεία.
Τότε ήταν που χάθηκε κάθε έλεγχος, καθώς πολλοί διαδηλωτές σχημάτισαν ανθρώπινη ασπίδα και δεν άφηναν να φύγει η κλούβα της Αστυνομίας, ενώ κάποιοι φώναζαν "βάλτε μέσα τους πολιτικούς" και άρχισαν να πετούν αυγά και διάφορα αντικείμενα.
Βλέποντας οι αστυνομικοί ότι τα πράγματα έπαιρναν άσχημη τροπή αναγκάστηκαν να αφήσουν ελεύθερο το νεαρό.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.