Κίνδυνος για καταστροφικές επιθέσεις με αντισυμβατικά όπλα (χημικά ;;) ενάντια στις τρεις μεγάλες πόλεις της Λιβύης, που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Επαναστατικού Συμβουλίου, εκτοξεύει άγνωστη "ομάδα Λίβυων στρατιωτικών", όπως πληροφορούμαστε τόσο από τα ΜΜΕ του καθεστώτος όσο και από το ARRAI (κανάλι της Συρίας που εκφράζει τις θέσεις Καντάφι).
Μάλιστα σε τελεσίγραφο που απηύθυναν μέσω των τηλεοπτικών σταθμών (που παίζεται συνεχώς) καλούν τους πολίτες των τριών πόλεων να τις εγκαταλείψουν μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου, ημερομηνία που αφήνουν να υποτεθεί πως θα γίνει η επιχείρηση.
Το νεοεγκατασταθέν καθεστώς του Μεταβατικού Συμβουλίου πλέον έχει να χειριστεί εκτός από τις αιματηρές μάχες (με μεγάλες ανθρώπινες απώλειες) στο μέτωπο της Σύρτης και την απειλή (ή μπλόφα ;;) ενός ολοκαυτώματος. 
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχουν "κάποιοι" στην κατοχή τους χημικά ή μικροβιακά όπλα που πιθανόν έχουν "οικειοποιηθεί" από τις αποθήκες της Σάμπχα.
=========
Μια άλλη πληροφορία (που πιθανόν θα πρέπει να συνδυαστεί με την προηγούμενη είναι η ανακοίνωση (από τον Ιμπραχήμ Μούσσα)  μυστικής συνάντησης του Καντάφι με 73 στελέχη - εκπροσώπους φυλών με στόχο τη δημιουργία εξόριστης κυβέρνησης που θα αντιστρατεύεται και θα πολεμήσει το καθεστώς των ανταρτών.
=========
Επίσης επιβεβαιώθηκε πλέον ο θάνατος του γιου του Καντάφι Χαμίς, ο οποίος είχε κρατηθεί μυστικός από τις 27 Αυγούστου, όταν και συνέβη. Το όχημα που επέβαινε ο Χαμίς με ξάδελφό του (στρατιωτικό επίσης) επλήγη από ρουκέτα. 


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.