Άγρια κόντρα του Σαμαρά, που απέρριψε πρόταση του ΓΑΠ για κοινή εμφάνισή τους στις Βρυξέλλες.
Ο Αντωνάκης προσπαθεί να πάρει τη σκυτάλη μετά την δεδομένη αποχώρηση ΠΑΣΟΚ και για να γίνει αυτό εκτός από τα φτιαχτά γκάλλοπ χρειάζεται και μια άγρια αντιπολιτευτική γλώσσα που να μπορεί όμως εύκολα να μετατραπεί σε μια νεοταξική πολιτική εφάμιλλα και ίσως σκληρότερα του ΓΑΠ. Μ' αυτό το πνεύμα κι αυτούς τους στόχους (μην ξεχνάμε έγινε και η διαγραφή Λυμπερόπουλου που του έδενε τα χέρια).
Ένας είναι ο στόχος του λαού σήμερα: Φτύσιμο τόσο στο ξενόδουλο κυβερνητικό πρόγραμμα όσο και στους εναλλακτικούς συνεχιστές του. Φτύσιμο σε όλους όσους ευθύνονται για την κατάντια της χώρας και την εξαθλίωση του λαού.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.