Ο σύλλογος Γονέων του 1ου Γυμνασίου Περαίας διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ του με σκοπό να ενισχύσει το ταμείο του, να ενώσει τους γονείς και να συνεργαστεί με τους μαθητές και καθηγητές.
     
Οι εθελοντές γονείς από καιρό τώρα, ετοιμάζουν γλυκά κουταλιού, τουρσιά, μαρμελάδες, στολίδια κα, οι συνεργάτες μας ετοιμάζουν τα αρωματικά κεριά, τα πλεκτά, τα κοσμήματα, το τμήμα τεχνολογίας τους σχολείου μας έφτιαξε πανέμορφα χριστουγεννιάτικα κουτιά και στολίδια, μεταχειρισμένα βιβλία και στολίδια  συγκεντρώνονται.



     Το γυμνάσιο μας έχει ήδη στολιστεί με τα χριστουγεννιάτικα του, ιδιαίτερα φέτος που είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους μας και που έχουμε την ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά να νιώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων.
     Σας περιμένουμε στο 1ο Γυμνάσιο Περαίας (Πηγάσου 6) από την
 Πέμπτη 1 ως την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου  από τις 8.00 το πρωί ως τις 8.00 το                         βράδυ
να πιούμε μαζί έναν καφέ στο χώρο των παιδιών μας, στο σχολείο μας και να ευχηθούμε  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Για τον Σ.Γ.&Κ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΡΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.