Οι κρατούμενοι Γιώργος Ουνάν και Ηλίας Ριβόν ήταν σήμερα στο εφετείο λόγω εκκρεμοτήτων τους. Εκεί μετά από λεκτική διαμάχη με κάποιους μπάτσους - δολοφόνους τους έκλεισαν σε ένα δωμάτιο και τους ξυλοκόπησαν άγρια. Αλλά αυτό δεν τους έφτασε. Αφου τους έδεσαν πισθάγκωνα τους απήγαγαν κυριολεκτικά με ένα xsara στο μεταγωγών όπου συνέχισαν το ξύλο με τους κρατούμενους πάντα δεμένους.

Μετά τους επέστρεψαν στο Κορυδαλλό όπως και ήταν υποχρεωμένοι με τον έναν να καταλήγει στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και τον άλλον να βρίσκεται σε άθλια σωματική κατάσταση. Μέχρι και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αναγκάστηκαν να κάνουν μηνυτήρια αναφορά στους μπάτσους λόγω της κατάστασης που παρέλαβαν τους κρατούμενους.

από indymedia
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.